slogan

Disney fans in shock na ontdekking over The Lion King

Het maakt niet uit hoe oud je bent, Disney-films blijven al-tijd leuk. Neem bijvoorbeeld The Lion King, waarvan we alle liedjes uit ons hoofd kennen en nog steeds moeten huilen bij het moment dat Mufasa wordt vermoord door zijn broer Scar. Toch lijkt het laatste niet helemaal te kloppen...

Lees ook: Het ene ding dat niemand is opgevallen in remake The Lion King.

Geen broers?!

Producers van de originele film, Rob Minkoff en Don Hahn, lieten tijdens een interview weten dat Mufasa en Scar helemaal geen broers zijn. "Toen we de film maakten, was het voor ons duidelijk dat de twee niet met elkaar verwant zijn", vertelde Don Hahn tegen Hello Giggles. Volgens de producers komt het sowieso niet voor dat broers in dezelfde troep leven. 

Ook al noemt Scar, Mufasa wel zijn broer, ze hebben niet dezelfde genen. "Hij is de minst sterke leeuw en wil daarom het hoofd van de troep - dus Mufasa - vermoorden, zodat hij de leiding kan overnemen."

Hoewel de leeuwen ook niet héél erg op elkaar lijken, hebben we toch wel altijd gedacht dat de twee broers waren. Veel fans voelen zich dan ook voor de gek gehouden. 

 

Bron: Hello Giggles Beeld: Twitter, The Lion King


,