slogan

Deze sporten oefent Doutzen uit om in shape te blijven

Doutzen Kroes heeft een killerbody waar je u tegen zegt, maar ook haar komt het niet allemaal aanwaaien. Benieuwd welke sporten Doutzen doet om haar lichaam in shape te houden? Lees dan snel verder.

Drie sporten

In een nieuwe YouTube-video op haar kanaal onthult het topmodel dat ze drie soorten sportactiviteiten doet.

Zo doet het model Ballet Beautiful, pilates en neemt ze danslessen om fit te blijven. Met behulp van personal trainers beoefent het model deze sporten voor een optimaal resultaat. Mary Helen Bowers helpt haar met ballet, Cheryl Franks voor pilates en choreograaf Vincent Vianen geeft haar dansles.

Lees ook: Zien: nieuwe look voor Doutzen Kroes

Video

In de video neemt het topmodel de kijker mee naar haar drie lessen. Doutzen vertelt in haar balletpakje dat deze lessen haar geholpen hebben een betere houding aan te nemen en ballet haar lichaam lengte geeft.

De pilates lessen geven het topmodel jaloersmakende abs en hebben naar eigen zeggen wonderen gedaan voor haar lijf. Een goede danseres wilde de blondine altijd al worden. Dus toen aan Doutzen gevraagd werd of ze voor een modellenklus wilde dansen in lingerie, twijfelde ze niet en nam ze les. En nu is het zelfs één van haar favoriete workouts.

Bron: YouTube | Beeld: BSR


,