slogan

Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Ben je ook toe aan iets nieuws nu Game of Thrones is geëindigd? De maand juli nadert en dat betekent dat Netflix weer een heleboel nieuwe content aanlevert. Ontdek hier onze favorieten van de maand juli. 

Stranger Things (seizoen 3) - 4 juli

Lees ook: Waarom je tijdens het Netflixen niet op je buik moet liggen

Stranger Things is terug! In juli kun je genieten van een gloednieuw seizoen. In de trailer is te zien hoe Eleven er alles aan doet om haar vrienden te redden. Dit belooft nog meer spanning en sensatie.

Orange is the New Black (slotseizoen) - 26 juli

The moment we've all been waiting for: het laatste seizoen van Orange is the New Black komt in juli naar Netflix. Hij bestaat uit 13 gloednieuwe afleveringen. Benieuwd? Wij zeker!

La Casa de Papel (seizoen 3) - 19 juli

We hebben er láng op moeten wachten, maar het is zover: La Casa de Papel keert terug naar Netflix met een gloednieuw seizoen. El Professor en zijn team hebben de grootste roof in de geschiedenis achter de rug en genieten dus van hun 'welverdiende vakantie'. Maar niet voor lang, want hun vakantie wordt flink verstoord...

Suits (seizoen 7) - 12 juli

Ook deze populaire serie komt met een gloednieuw seizoen en volgens de makers wordt het een emotionele achtbaan, want het is tevens het laatste seizoen met Patrick J. Adams als Mike en onze royal Meghan Markle als Rachel. 

Snow White & The Huntsman - 15 juli

In deze nieuwe kijk op het verhaal van de Disney klassieker Sneeuwwitje neemt het meisje het op tegen de boze koningin met de vaardigheden die ze heeft geleerd van de jager die haar moest doden. 

Blade Runner 2049 - 7 juli

Gek op sciencefiction movies? Dan is dit echt wat voor jou. Deze film speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De politie-eenheid die versterkt wordt door officier K, ontdekt een duister geheim dat een vernietigende impact kan hebben op het voortbestaan van de mensheid.

De hele lijst vind je hier.

Bron: Netflix Beeld: Youtube, Stranger Things


,