slogan

De nieuwe Grazia met Yolanthe als gasthoofdredacteur ligt in de winkel!

Jaaaa, de nieuwe Grazia ligt in de winkel! Niemand minder dan Yolanthe Cabau is gasthoofdredacteur van deze speciale editie.

Covergirl

"Toen de redactie mij vroeg of ik gasthoofdredacteur wilde worden, vond ik dat superleuk, want Grazia is altijd een van mijn favoriete bladen geweest. Niet voor niets ben ik zo vaak covergirl geweest, haha. Wat een geluk dat we deze covershoot nét op tijd voor de lockdown hadden geschoten. Deze Grazia is een weerspiegeling van waar ik nu sta in mijn leven. Als alleenstaande moeder probeer ik aan mijn carrière te werken, terwijl ik tegelijk iets goeds wil blijven doen voor de wereld. Met mijn stichting Free a Girl, waar ik mijn hele hart in stop. Maar ook door me vast te houden aan mijn geloof, dat me kracht brengt en met beide benen op de grond houdt. Dat deel ik met mijn beste vriendin, die als moslima ook twee werelden met elkaar probeert te verenigen: het spirituele met modern day life. Tegelijk vergeet ik mijn gezondheid niet: Ik blijf dagelijks sporten, omdat ik me daar mentaal sterk door voel. En ik blijf me mooi maken, omdat ik me daardoor vrouw voel. Kortom: in deze Grazia de pijlers waar momenteel mijn leven op gestut is. Hopelijk genieten jullie evenveel van het lezen als ik van het maken van deze Grazia! Liefs, Yolanthe"

Wat je kunt verwachten

Yolanthe vertelt over het heftige jaar dat ze achter de rug heeft en praat voor het eerst in de media openhartig over de breuk met Wesley. Verder koos ze er voor om onder andere aandacht te besteden aan bekende Nederlandse alleenstaande moeders, zoals Maria Tailor, Jasmine Sendar en Jamie Faber. Ook deelt ze haar work-out schema voor superstrakke billen, is ze de fotostudio ingedoken met zus Xelly voor een total beautylook én interviewt ze influencer Monica Geuze waar ze mee samenwerkt voor haar stichting Free a Girl. Uiteraard vind je nog veel meer mode, fashion en Hollywood-stories terug in een speciaal door Yolanthe uitgekozen thema. 

Verder in dit nummer:
* Model, kookboekenschrijfster en influencer Rose Bertram stelt in haar column naaktfotografie in het modellenvak aan de kaak
* Lieke en Jetteke van Lexmond delen in hun mooncalendar hun beste tips om de week mee door te komen
* Gigi Hadid heeft eindelijk bevestigd dat ze zwanger is van haar eerste kind
* Een hot story over waarom vrouwen voornamelijk de dupe zijn van deze pandemie
* Topmodel Naomi Campbell wordt 50 en heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als influencer

Dus... get it while it's hot!

Geen zin om de deur uit te gaan? HIER bestel je het nieuwe nummer. 


,