slogan

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Carice van Houten siert de cover.

Deze week:

* We spraken Carice van Houten over werken met beste vriendin Halina Reijn, het moederschap en haar leven na Game of Thrones.
* Harry en Meghan vechten terug: na zijn moeder Diana ziet prins Harry nu ook zijn eigen vrouw Meghan slachtoffer worden van de roddelpers. Een rechtszaak tegen Mail on Sunday moet de negatieve berichtgeving stoppen.
* We spraken Nicolette van Dam over het geheim van haar goede relatie, verleiding en over de heftige ziekte van haar nichtje.
* Ayurveda is enorm in opmars, maar anders dan vaak gedacht wordt, is het veel meer dan alleen een gezond eetregime. Grazia's Manon ging in India op onderzoek uit.
* De mooiste lingerie-items van Hunkemöller
* Wake-upcall: 'Na die ene avond ben ik seksueel ontwaakt".
* De laatste keer: 'Zoenen deden we niet, best gek eigenlijk"

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

 

 De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Door Fabiën . 

 

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Kim Feenstra siert de cover.

Deze week:

* Gaat Nicki Minaj met pensioen? Ze riep eerder deze maand met pensioen te willen gaan. Maar kondigde óók haar eigen platenlabel aan én komt met een capsule- collectie bij Fendi. Wat wil Nicki Minaj (36) nu echt?
Nicolette Kluijver (34) viert dit jaar twintig jaar Expeditie Robinson. Maar vooral ook het leven. “Ziek zijn heeft me veel gebracht. Ik kan wel janken van geluk dat ik er nog bij ben.”
Duncan Laurence (25) is weer op de markt en dát heeft hij geweten. De Songfestivalheld krijgt zelfs huwelijksaanzoeken per DM, maar hij doet het op zijn eigen manier. “Ik wil in real life iemand ontmoeten.”
* Grazia interviewt Kim Feenstra: Ze presenteert begin oktober de Dutch Sustainable Fashion Week, is te zien als jurylid in Holland’s Next Top Model en druk als fotograaf. Maar bovenal is Kim Feenstra (34) klaar om te settelen met partner Stanley. ‘‘We weten nu zeker dat we met elkaar samen willen zijn
* Een complete outfit scoren voor minder dan twintig euro. Is dat mogelijk? Grazia’s Rhijja Jansen probeerde het in drie verschillende kringloopwinkels in Nederland.
* Amerika heeft Gwyneth Paltrow, Engeland heeft Deliciously Ella en Australië heeft Elsa’s Wholesome Life, a.ka. Ellie Bullen. Deze health guru sprak met Grazia over haar online imperium, plant-based lifestyle en nieuwe boek The Global Vegan.
* 24 uur op Mallorca: alle reistips die je nodig hebt
Wake-up call: "Na duizend euro schade moest mijn kitten echt weg"

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.


,