slogan

De laatste keer... zonder zin

 

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Liv (21) heeft drie jaar een relatie met Ferry (22). Ze hadden vorige maand voor het laatst sex.

Beledigt

"Eerlijk gezegd snap ik de ophef rond sex niet zo. Meestal neemt Ferry het initiatief. Ik vind het niet vervelend, maar ben ook geen krols katje, zeg maar. Het hoort erbij, en als Ferry echt zin heeft, dan doen we het wel. De laatste keer hadden we vooraf een beetje ruzie gemaakt. Ferry kijkt veel porno als ik al slaap, hij zei dat de opwinding van vrouwen hem juist opwindt. En dat hij het zo jammer vindt dat ik dat niet heb. Dat wij dat niet hebben.

Ik was beledigd, ik kan daar immers niets aan doen. Zijn ex kwam vaak klaar. Ik nog nooit bij hem. Volgens Ferry omdat ik me niet honderd procent geef. Hij wilde dat ik me uitkleedde, zodat hij me kon verwennen. Het klinkt misschien stom, maar ik vind het vaak zo’n gedoe. Scheren en zo. Maar ik ging toch douchen en op bed liggen."

Pleasen

"Ferry lag tussen mijn benen en begon me te likken. Natuurlijk is dat wel lekker, maar ik vlieg niet tegen de muren van geilheid. Ferry wel, die was alweer hard. Ik trok hem omhoog, zodat we konden neuken. Maar nee, hij wilde me echt pleasen. Ik voelde veel druk, moest ik faken dat ik bijna klaarkwam, gaan kreunen, omdat hij dat lekker vindt? Zijn vingers gingen snel in en uit me en hij sabbelde aan mijn clitoris. ‘Zeg me wat je wilt, wat je lekker vindt’, zei Ferry. Maar ik wist het echt niet.

Als ik met mezelf speel, kom ik wel makkelijk klaar. Dan denk ik niet aan Ferry, maar meestal aan vrouwen. Nee, ik denk niet dat ik lesbisch ben. Ik weet het niet. Dat je ergens over fantaseert wil niet zeggen dat je dat ook in werkelijkheid wil doen. Toch? Maar Ferry is zo ruw en hard. Niet bewust, maar die dikke vingers die in en uit me gaan, die stoppels op zijn kin tegen mijn schaamlippen… Ik vind dat gewoon niet zo fijn. En ik durfde dat niet te zeggen."

Sexuele ontdekkingstocht

"Ferry ging iets lager met zijn tong, naar mijn anus. Dat jeukte een beetje. ‘Doe maar niet’, zei ik. Hij zuchtte. Het is moeilijk om feedback te geven als iemand daar niet ontvankelijk voor is. Dan hou ik liever mijn mond en werk ik snel toe naar de daad, zodat hij komt en we lief kunnen knuffelen. Zo ging het de laatste keer ook. Ik trok hem af, ook omdat ik niet zo dol op pijpen ben, en hij stak daarna zijn penis in me. Ik lag op mijn rug, hij bovenop. Zijn hoofd lag in mijn nek en hij stootte tot hij kwam.

Die uitdrukking ‘er als een zoutzak bij liggen’, dát ben ik. Ja, dat vinden mannen vaak een afknapper. Maar we hebben het verder wel leuk samen. Sindsdien, nu zeven weken geleden, hebben we het niet meer gedaan. Ferry had het laatst over een tantraworkshop. Hij wil dat we op sexuele ontdekkingstocht gaan. Dat ik ook over mijn fantasieën durf te praten. Maar ik weet niet of ik eraan toe ben. Stel dat het niet aan mij ligt, maar aan hem. Dat ik hem gewoon niet sexy genoeg vind, en toch liever met een vrouw ben. Wat dan?"

Tekst: Agnes Hofman Beeld: IStock