slogan

De laatste keer: 'We hebben elkaar nog nooit naakt gezien'

Annegreet (22) heeft een relatie met Hans (25). Ze blijven maagd tot hun huwelijk, in oktober. Ze hadden zondag voor het laatst - bijna - sex.

Sexuele spanning

"Ja, ik heb drie jaar een relatie en ben nog maagd. In mijn omgeving is dat niet zo’n ding. Ik woon in de zogenaamde Bible Belt, mijn familie en al mijn vrienden zijn streng christelijk. Natuurlijk wordt er veel gerommeld ‘in de bosjes’, trouwen meiden plotseling als ze 16 of 17 zijn en wordt het eerste kind na zes maanden - officieel dan hè - geboren. Dat wil ik niet, dat risico lopen. Want anticonceptie mag niet en ik ga geen condooms kopen. Onze huwelijksnacht moet heel speciaal worden. Hans en ik hebben echt wel sexuele spanning. Vaak zie je dat jongens uit onze gemeenschap wel gewoon sex hebben, zeker als ze op kamers wonen zoals Hans. Maar hij heeft nooit iets gedaan. Nou ja, behalve met mij."

Opgewonden

"Naast zoenen en een beetje voelen zijn we wel een paar stapjes verder gegaan. Afgelopen zondag nog. We mogen natuurlijk niet samen slapen, maar we zijn overdag wel vaak met zijn tweetjes. Hans en ik gingen fietsen, door het bos. We stopten bij een grote boom om wat te drinken, en we wisten allebei wat er ging gebeuren. Eerst zoenen, en daarna mijn hand op zijn broek. Hans is heel snel opgewonden, heeft bijna altijd als we zoenen een stijve. Meestal trek ik hem af en vingert hij me. Maar het gekke is, we hebben elkaar nooit helemaal naakt gezien. Soms doet hij mijn bloesje open tijdens het vingeren, of wil hij juist mijn vagina zien. Hans vindt alles lekker, maar had me wel gevraagd of ik mijn schaamhaar wat bij wilde knippen. Dat heb ik zaterdag gedaan. Eerst bijgeknipt, maar dat vond ik niet zo mooi."

Pot met goud

"Uiteindelijk heb ik alles eraf geschoren. Het idee om dat aan Hans te laten zien, vond ik heel spannend. Dus tijdens het zoenen, raakte ik ook erg opgewonden. Ik voelde zijn hand over mijn rug naar beneden glijden, over mijn billen. Hij trok mijn rok omhoog. Zijn handen gingen naar voren. En toen stopten ze. Hans keek me vragend aan en dook met zijn hoofd naar beneden, op zijn knieën. Deed mijn slipje opzij. Die blik op Hans’ gezicht zal ik nooit vergeten; alsof hij zojuist een pot met goud had gevonden, haha.. Hij had me nooit eerder gebeft, dat vond ik altijd te ver gaan. Ik bedoel, dan is de stap naar sex echt nog maar heel klein. Maar hij greep me bij mijn bovenbenen en zijn hoofd kwam steeds dichterbij mijn vagina. Hij keek me aan, en ik knikte. Wat was dat lekker. Eerst voelde ik zijn tong op mijn schaamlippen en toen zijn neus. Hij wilde me ruiken. Dat doet hij na het vingeren ook altijd, dat windt hem extra op. Hij rook me en likte me, terwijl hij zichzelf aftrok. Ja, hij kwam heel snel klaar. En daarna ik ook, door zijn mond en vingers. Gelukkig gaan we al bijna trouwen, want ik kan niet wachten om all the way te gaan."

Tekst: Agnes Hofman Beeld: iStock


,