slogan

De laatste keer... was negen jaar geleden

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Deze week Lot (36), die single is en negen jaar geleden voor het laatst sex had met een onenightstand.

Brutaal

"Het is negen jaar geleden dat ik voor het laatst sex had. Hij was een random kerel uit de kroeg, volgens mij was z’n naam Bart. Ik was aangeschoten, hij dronken. En behoorlijk lomp. Het was duidelijk dat het hem maar om één ding ging. Ik was 27, single en in die tijd ook heel makkelijk, dus ik zag geen reden om niet met hem mee te gaan."

"Op straat was hij al behoorlijk brutaal. Probeerde steeds zijn hand onder mijn rokje te duwen. Eenmaal bij hem thuis kwam hij meteen ter zake. Ik heb weleens meegemaakt dat je de passie niet meer tegen kunt houden, elkaar geil opeet in de hal. Dat was dit niet. Bart wilde klaarkomen en ik was op dat moment aanwezig en beschikbaar. Ik had mijn schoenen nog aan, zelfs mijn schoudertasje had ik nog om. Hij schoof mijn string opzij en zijn pik in me. Geen voorspel, geen lieve woorden, geen kusjes. Je kunt ook onenightstands hebben waarbij er een connectie is. Je weet dat het eenmalig is, maar je gaat wel respectvol met elkaar om. Dat is fijn. Dan kun je, als je elkaar tegenkomt in de stad, nog gewoon ‘hoi’ zeggen zonder ongemakkelijk gedoe."

Aanranding

"Al tijdens de sex vroeg ik me af of Bart me later nog wel zou herkennen. Hij was totaal niet met mij bezig. Of ik het naar mijn zin had, deed er op dat moment niet toe. Ik had weg moeten lopen. Zeker nadat hij in me klaarkwam zonder condoom. Hij zei dat die was afgegleden voordat-ie bij me naar binnenkwam, maar dat hij daar niets van had gemerkt."

"Soms vraag ik me af of het geen aanranding of verkrachting was. Volgens vriendinnen niet, ik ben immers vrijwillig meegegaan terwijl ik wist wat het plan was. Maar ik had er wel veel meer van verwacht. Ja, dat is naïef, ik weet het. Na de sex keek hij me aan en gaf een knikje. Een ‘zo, dan’-knikje. En er was feedback. Want meneer vond het jammer dat ik hem niet had gepijpt. Hij gaf aan dat hij moe was en wilde slapen. "Misschien kom ik je nog weleens tegen." Daar kon ik het mee doen."

Beduusd

"De eerste uren thuis was ik nogal beduusd. Daarna werd ik boos. Eerst op hem, daarna op mezelf. Huilend lag ik in mijn bed. Waarom was ik überhaupt met hem meegegaan? Waarom was ik gebleven? Had ik echt zo weinig zelfvertrouwen? Dit was niet de eerste keer dat ik me liet gebruiken. Ik besloot een datingpauze te nemen en stelde daarna de vijf-dates-regel in. Ik wilde eerst iemand leren kennen, voordat ik, vanaf de vijfde date, sex zou hebben. Hoe dat gaat? Nou, niet. Sindsdien heb ik geen sex meer gehad."

Sterker

"Het eerste jaar vloog voorbij. Daarna werd het steeds meer een soort drempel. Niet bewust, hoor. Ik focuste op mijn carrière, heb veel gereisd, veel gelezen. Als er eens een man met me flirtte, hield ik het af. Uit verlegenheid, want ik had al zo lang niet meer geflirt. Sex verdween gewoon uit mijn systeem. Nu sta ik er wel weer voor open om iemand te leren kennen. Ik sta sterker in mijn schoenen. En ja, na negen jaar heb ik er ook eindelijk weer zin in."

Wil jij ook vertellen over de laatste keer dat je sex had? Mail naar redactie@grazia.nl o.v.v. ‘Laatste keer’.