slogan

De laatste keer... onder de douche

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Kim (26) heeft een relatie met Dries (32). Ze hebben bijna elke dag sex, vaak in de openlucht. Gisteren was de laatste keer.

Veel sex

"Wij moeten altijd lachen als we het maandelijks gemiddelde horen. De meeste stellen hebben tussen de drie en acht keer sex per maand. Daar gaan wij heel ruim overheen. Volgens mijn vriendinnen zijn Dries en ik net een stel konijnen. Hoe vaak we het doen? Eigenlijk iedere dag wel. En anders wel vijf of zes keer per week, als we het allebei druk hebben. Soms ook vaker, dan doen we het twee keer per dag. Ik vind dat veel mensen zo’n gedoe maken van sex. Lichten gedimd, muziek en kaarsjes aan. Zo romantisch zijn wij helemaal niet. Voor ons is sex gewoon iets dat erbij hoort, alsof je je rug even goed strekt of zo. Even ultiem ontspannen en dóór!"

Geile foto's

"Meestal hebben we ook geen sex in bed, maar in de auto, onder de douche, als we uitgaan of in de tuin. Dries heeft een enorm hoge sexdrive. Daar moest ik zeven jaar geleden – toen we elkaar leerden kennen – wel even aan wennen. Maar nu hoort het erbij. Ik ben het gaan waarderen en heb nu ook veel vaker zin. Een deel van mij wil hem pleasen, natuurlijk. Maar het is niet zo dat ik het tegen mijn zin doe. Zien dat hij opgewonden van me raakt, blijft gewoon lekker. Hij weet dat ik hem sexueel aantrekkelijk vind en andersom. Of er geen sleur in komt? Nee, want we blijven ons best doen om het spannend te houden. Lekkere outfitjes – voor mij dan. En hij stuurt me vaak geile foto’s vanaf zijn werk. Dan weet ik al dat we, zodra hij thuiskomt, eerst even sex gaan hebben. Hebben we een lange autorit? Dan kan ik zo luidruchtige porno opzetten. Gegarandeerd dat Dries de auto dan ergens parkeert, haha."

Romantisch

"Na de sex is het ook altijd veel romantischer. Lopen we hand in hand. Even knuffelen. We zijn ook nog steeds verliefd op elkaar en houden ervan om te experimenteren. Zo gaan we regelmatig naar buitensexlocaties, ergens langs de snelweg of in het bos. Soms worden we bekeken, dat is spannend. Maar we hebben allebei geen behoefte aan sex met anderen. Ik ben er van overtuigd dat onze relatie beter is omdat we veel sex hebben. Natuurlijk hebben we ook weleens ruzie. Of zijn er irritaties. Die vrijen we dan weg. Letterlijk. Gisteren ook, toen hadden we gedoe over geld. We sparen voor een nieuw huis en ik had veel te veel uitgegeven tijdens het shoppen. Vooraf hadden we daarvoor een budget afgesproken, maar dat heb ik verdubbeld. Ja, heel fout. Maar goed, Dries chagrijnig, ik uiteindelijk ook."

"Omdat hij had gesport, ging hij voor we naar bed gingen nog even onder de douche. Als vanzelfsprekend ging ik mee. Sex onder de douche is namelijk mijn favoriet. Zeker sinds ik een spiegel heb gekocht die niet beslaat. Ik begon op mijn knieën. Dat vindt Dries erg lekker. Daarna tilde hij me op – ik ben heel petite – en hij nam me staand, tegen de muur. Ik kon alles via de spiegel zien. Al met al duurde het misschien nog geen vijf minuten, maar de sfeer in huis was daarna weer een stuk gezelliger."

Tekst: Agnes Hofman Beeld: iStock