slogan

De laatste keer... met uitgesteld orgasme

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Marie-José (32) is vier jaar getrouwd met Karsten (39). Ze hadden zondag voor het laatst sex.

Teasen

"Valt wat wij doen onder tantra? Geen idee. Ik krijg er gewoon een kick van om het orgasme uit te stellen, want daardoor duurt het geile moment veel langer. Bij ons meestal dus wel één of – zoals nu – bijna twee dagen. We begonnen vrijdagavond een beetje te spelen, op de bank. Strelen, voelen en een beetje teasen. Veel zoenen ook, dat windt me enorm op.

Karsten had een stijve, die ik over zijn broek zachtjes aaide. Meer niet. Ik ben niet dominant in bed, maar het is zo lekker om de controle te hebben en te houden. Even later trok ik in de badkamer een heel sexy setje aan – tegen het ordinaire aan, van dat goedkope rode kant – en liep ik nonchalant naar de slaapkamer. ‘Kom hier’, zei Karsten."

Spanning opbouwen

"Hij trok me op bed. Kuste en streelde mijn lijf en probeerde met zijn hand in mijn string te komen. Vooruit, heel even. En toen stapte ik uit bed, trok ik een strakke legging en een shirtje aan en deed ik een poging tot slapen. Ik negeerde zijn handen over mijn lijf, zijn mond in mijn nek en zijn stijve tegen mijn billen. ‘O wee, als je met jezelf gaat spelen’, zei ik streng.

De volgende ochtend heb ik het een beetje goed gemaakt, hoor. Ik heb hem wakker gepijpt en daarna zijn we samen gaan douchen. ‘Om te checken of ik me niet ga aftrekken, zeker’, lachte hij. Dat klopt. Ik wilde spanning opbouwen. Hem bijna letterlijk met blauwe ballen laten lopen. Want ondanks dat zijn stijve natuurlijk weer slap werd, de geilheid bleef sluimeren."

Orgasme

"We gingen shoppen die zaterdag en hij deed totaal niet moeilijk. Normaal is hij best een vrek, maar zelfs bij die luxe parfumerie vond hij het prima dat ik losging. Hij hoopte natuurlijk dat hij ’s avonds eindelijk klaar mocht komen, maar helaas. Voor hem dan. Ik ging net iets eerder naar bed dan hij. En lag naakt met mezelf te spelen toen hij kwam. Karsten dook tussen mijn benen, en likte me binnen een paar minuten tot een hoogtepunt. Ik hijgde nog na toen hij in me kwam, met zijn jeans nog half aan. Woest en hard, zo lekker. Hij had mijn beide enkels vast in één hand, boven zijn hoofd. En hij stootte steeds harder in me, tot hij bijna ging komen.

‘Doe je broek uit’, zei ik. En terwijl hij dat deed, stapte ik uit bed om juist een broek aan te doen. ‘Kom op, schatje’, zei Karsten, maar ik zag hoe hij ervan genoot hoe ik met hem speelde. Hij mocht weer niet klaarkomen. Nog niet. De volgende morgen maakte hij me wakker, door mijn broek uit te trekken. Ik wilde streng zijn, maar hij vingerde me zo lekker dat ik toegaf en me op mijn buik liet draaien. Karsten tilde mijn heupen omhoog en kneep erin, terwijl hij enorm diep in me gleed. Ook al zou ik het willen, dit orgasme was niet uit te stellen. Hij explodeerde in me. En daarna nog een keer."

Tekst: Agnes Hofman Beeld: IStock


,