slogan

De laatste keer... letterlijk genaaid

Helma (23) is single. Vorige maand was ze met vakantie op Bali, daar had ze sex met Wayan (28).

Kuta Cowboys

''Vooraf was ik nog zo gewaarschuwd: pas op voor Kuta Cowboys, vernoemd naar een stad op Bali waar er veel rondlopen. Kuta Cowboys zijn knappe, nou ja meestal dan, mannen op Bali die uit zijn op rijke westerse vrouwen. Zo ook Wayan. Alleen wist ik dat toen nog niet. Hij was op slag verliefd, zei hij, toen we elkaar in een reggaebar ontmoetten. Hij was zo belangstellend, over waar ik verbleef, wat ik voor werk doe en of ik een kamer alleen had. ‘You are a big girl’, zei hij. ‘I like.’ Ik was een kop groter en twee keer zo breed als Wayan. Maar ik was ook al behoorlijk aangeschoten en vond het heerlijk toen hij me op de dansvloer stevig vasthield en met zijn handen over me heen ging. ‘You are my fantasy woman’, zei hij. Een half uur later reden we naar de kamer die ik had gehuurd. Natuurlijk zouden we sex hebben, dat was duidelijk. Ik friste me op, hij deed de televisie hard aan. ‘Take your time’, riep hij. Ik was nerveus, ik had het al maanden niet gedaan. En dan opeens met zo’n knappe vent..."

Kleintje

"Hij trok me op bed, en gaf me een tongzoen. Ook speelde hij met mijn borsten. Wayan had nog nooit zulke grote gezien, zei hij. En ik nog nooit zo’n kleine pik. ‘Maybe you are too wide for me’ zei hij. Mijn ‘No, maybe you are just too small’, slikte ik maar in. Wayan ging op me liggen en kwam in me. Zonder condoom. Ik wilde uit bed stappen om er een uit mijn portemonnee te pakken, maar Wayan sprong op en trok er eentje tevoorschijn uit zijn stapeltje kleding op de grond, bij de deur. Voorspel stond niet op het programma, mij pleasen ook niet. Hij begon meteen hard te stoten. En kwam klaar. ‘That was nice’, zei hij. Natuurlijk vind ik het fijn als ik een man snel kan laten komen, maar dit was zo ontzettend platte sex... Hoe laat was het eigenlijk? Ik keek om me heen waar ik mijn telefoon had gelaten, maar Wayan trok me weer in bed voor een knuffel. ‘I see you around’, zei hij. En hij stapte in zijn jeans, en liep de deur uit met zijn stapeltje kleding onder z’n arm."

Vakantie verpest

"Ineens begon het me te dagen. De tv die zo hard aanstond, zijn vragen over wat ik deed, zijn advies om te pinnen omdat het de dag erna een nationale feestdag was. Het knuffelen tijdens het pinnen... Ik durfde niet te kijken, maar moest dat natuurlijk wel doen. Mijn telefoon, paspoort en portemonnee met alle pasjes waren weg. Zelfs mijn sigaretten en aansteker had-ie meegenomen. ‘Take your time’, hoor ik hem opeens weer zeggen. Ja, logisch... Huilend liep ik naar buiten, geen idee wat ik moest doen. De politie kon me ook niet helpen. Wayan is de meest voorkomende naam daar en ik had geen foto’s en geen enkel bewijs. Vanaf het politiebureau heb ik de bank in Nederland gebeld om alles te blokkeren, maar er was al een grote afschrijving gedaan. Mijn hele vakantie verpest, door één keer sex.”

Bron: Agnes Hofman Beeld: iStock


,