slogan

Bruid is ontroostbaar als ze zaal van haar huwelijksfeest ziet

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Toch gaat de bijzondere dag ook gepaard met aardig wat geregel, stress en hangt er toch vaak een flink prijskaartje aan. Deze bruid was dan ook ontroostbaar toen de locatie voor haar huwelijksfeest in geen enkel opzicht op het beloofde resultaat leek...

Droomlocatie

Cher Austin zag het al helemaal voor zich: tafels vol bloemen, overal kaarsen en prachtig servies. Kortom: een droomlocatie voor haar huwelijksfeest. De bruid en haar toekomstige echtgenoot hadden ‘venue dresserMichelle Hargreaves 2.400 pond (omgerekend zo'n 2.600 euro) betaald om het te realiseren. 
De twee keken lange tijd uit naar hun grote dag, maar toen het eindelijk zover was, duurde het niet lang voor de droom veranderde in een nachtmerrie. Op het moment dat Cher en haar man de zaal inliepen, konden ze hun ogen niet geloven.

Ontroostbaar

Op een roze tafelloper, twee kleine witte boeketten en een aantal stoffige vogelkooien na, was de ruimte amper aangekleed. "Ik barstte gewoon in tranen uit toen ik de ruimte zag. Mijn trouwdag was compleet geruïneerd", vertelt Cher aan Daily Mail. "Ik wist dat we niet de hoofdprijs hadden betaald, maar mevrouw Hargreaves was zo aardig dat ik oprecht geloofde dat ze ons een goede deal gaf. Helaas bleek het te mooi om waar te zijn..."

Bekijk **HIER** de foto van het beloofde resultaat en **HIER** de foto van de daadwerkelijke locatie... 

Lees ook: Zien: Is dit de mooiste, meest extravagante bruiloft ooit?

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock