slogan

Bizar: Jongen lijkt als twee druppels water op Michael Jackson

Michael Jackson - die in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand - werd niet alleen wereldberoemd door zijn muziek en dansmoves, maar ook vanwege de ongelooflijke transformatie die hij in zijn leven doormaakte. Verrassend is dan ook dat hij - ondanks zijn unieke look - toch een dubbelganger blijkt te hebben!

Lookalike

Meet Sergio Cortés, de man die als twee druppels water lijkt op de King of Pop. Zelf weet hij dat maar al te goed, want de dubbelganger werkt al jaren als Michael Jackson-imitator. Met zijn shows gaat hij de hele wereld over en werd zelfs uitgeroepen tot beste Michael Jackson-imitator van Brazilië. 

Viral

Zijn foto's gingen de afgelopen week keihard viral, nadat een Twitter-gebruikster deed alsof Sergio haar vriend was. "Mijn man is zo schattig. Kijk de foto die hij net naar mij stuurde", schreef de vrouw - die zich Lourdes noemt - bij een selfie van de imitator. Andere Twitter-gebruikers konden hun ogen niet geloven toen ze de foto zagen. Zij zien amper verschil tussen de écht King of Pop en Sergio. Wat vind jij?

Lees ook: Hoe de ogen van Paris Jackson zó blauw kunnen zijn

Bron: Metro UK, Beeld: Instagram, Twitter, Getty