slogan

Bekende YouTuber maakt dure designertas kapot tijdens populaire challenge

Naast de vrij onschuldige challenges en tags die YouTubers regelmatig opnemen voor hun videokanaal, is er nu een nieuwe challenge die op dit moment letterlijk en figuurlijk hot is, namelijk de Glowing Hot Knife Challenge. De bedoeling? Met een superheet mes dingen zoals een EOS Lip Balm, Beauty Blender of een lipstick van Kylie Jenner Lip Kit's doorsnijden. YouTube-ster Jeffree Star bracht de challenge echter naar een heel ander level en ging daarmee in één klap viral.

Designerbag

Samen met Manny Gutierrez, die voor zijn eigen kanaal Manny Mua voornamelijk veel beautyvideo’s maakt, nam hij de Glowing Hot Knife Challenge op. Met een veiligheidsbril op en beschermende handschoenen aan gaan de twee diva’s in de weer met het verwarmde mes. En hoewel ze eerst het mes op kleinere producten testen, haalt Jeffree na een kwartier zijn Chanel ‘Boy Bag’ ter waarde van zo'n 5.500 dollar erbij.

Kritiek

Waar sommigen de humor er wel van inzien, krijgt Jeffree ook de nodige kritiek over zich heen. “Wat is je punt? Mensen kunnen deze spullen niet eens betalen en jij doet net alsof het niks is!” en “Je vernielt een tas van 5.500 dollar, terwijl je dit bedrag ook had kunnen doneren of iets dergelijks. Ik twijfel opeens waarom ik mezelf op jouw account geabonneerd heb”, zijn slechts een greep uit de vele reacties. Jeffree zelf lijkt er niet echt rouwig om te zijn. “Als je boos op mij bent omdat ik dingen als een designertas (waar ik overigens zelf voor betaald heb) kapot maak, moet je jezelf eens afvragen wat echt belangrijk is in je leven. Probeer de humor ervan in te zien en geniet van onze losbandigheid”, aldus Jeffree. Bekijk hieronder de video.  

Lees ook: Zien: Challenge #100LayersOf... gaat fout!


Beeld: YouTube