slogan

Before & after foto van gezondsheidscoach bewijst dat niet alles om afvallen draait

Vaak zie je bij een before en after foto het resultaat van wekenlang trainen, gezond eten en het verliezen van gewicht. Uiteraard iets om trots op te zijn, maar tegenwoordig draait het vooral om blij zijn met je lichaam zijn zoals-ie is. Gezondsheidscoach Allison Kimmey laat zien dat je niet gewicht hoeft te verliezen om happy te zijn.

Verkeerd lichaamsbeeld

“Aankomen heeft me een stuk gelukkiger gemaakt”, schreef Kimmey onder haar Instagram-foto waarmee ze liet zien dat ze trots is op het resultaat van haar ‘after’ foto. Van maatje 36/38 ging ze naar maatje 44/46 en daardoor zit ze een stuk lekkerder in haar vel. “Toen ik 14 jaar oud was, begon ik met het jojo-dieet en viel ik enorm af. Al snel kreeg ik een verkeerd lichaamsbeeld. Ik was altijd bezorgd om hoe ik eruit zag en hoe anderen mij zagen”.

Veel gelukkiger

Met haar body transformation laat ze zien hoe haar lichaam negen maanden na de geboorte van haar tweede kindje eruitzag. Toen streefde ze naar een slanker lichaam voor de ‘after’ foto. Toch voelde ze zich niet zichzelf en was ze haar body issues zat. “Dus dat brengt me tot de tweede foto. Ik ben een paar maatjes groter en veel gelukkiger." 

Kimmey laat weten dat het bereiken van een doel iets is om erg trots op te zijn. "Het is geweldig om te vieren hoe gelukkig je je voelt als je lichaam veranderd is. Maar het is belangrijk dat een positive transformation niet per se om afvallen draait. Het gaat om hoe gelukkig je je voelt." Bravo, Kimmey!


Bekijk ook: Moeder reageert met geweldige foto op post-baby body shaming
 


Bron: Metro.co.uk, Beeld: iStock


,