slogan

App van de week: Fitmo

Smartphones en tablets, we kunnen niet meer zonder. Iedere week deelt Grazia de leukste, grappigste of handigste app van het moment. Deze week: Fitmo.

Fitmo

Fit het nieuwe jaar ingaan? Fitmo de fitness app gaat jou hierbij helpen. Door middel van de Fitmo app word je continu begeleid door een echte personal trainer om bijvoorbeeld op je ideale gewicht te komen, spieren te kweken of die marathon te kunnen lopen.

Personal trainer

Fitmo gelooft dat niet alleen een app of YouTube video, maar een echte trainer de enige is die je kan helpen je gedrag te veranderen. Waar personal training voor veel mensen onbetaalbaar is, brengt Fitmo de oplossing voor de prijs van een maandje sportschool.

Een personal trainer die je zelf uitzoekt zorgt ervoor dat je een fitness plan op maat hebt, maar daarnaast ook dat je het écht uitvoert. Hij motiveert je via video chat of het sturen van een bericht.

Voor zo'n €50,- per maand heb jij je eigen personal trainer. Iets voor jou? Download de app hier.

Win, win, win!

Grazia mag 5 x een personal trainer weggeven. Ga je binnenkort een marathon lopen of ben je dat buikje helemaal zat? Maak kans op een gratis personal trainer voor tien weken lang. Vul HIER het winformulier in, met onder 'oplossing' je motivatie.

 


,