slogan

7 Tekenen dat je liefde (nog steeds) gek op je is

Eerlijk is eerlijk: wij zijn allemaal weleens onzeker of onze partner ons nog wel leuk vindt. Twijfel je of alles nog helemaal goed zit? Volgens Cosmopolitan UK zijn dit dé zeven tekenen dat hij/zij nog steeds helemaal into you is:

#7 tekenen

1. Jullie hebben (oog)contact tijdens de sex
Als je sex met iemand heb op wie je echt verliefd bent, stel je je open voor elkaar. Sex is dan niet meer alleen een vorm van intimiteit, maar ook een gevoel van geborgenheid.

2. Hij/zij brengt jullie relatie naar een hoger niveau
Als diegene echt voor je gaat, werk je aan jullie relatie. Je liefde denkt na over de toekomst, plant dingen in het vooruitzicht en doet moeite.

3. Je partner is lief en aanhankelijk
Zelfs de stoerste mannen en vrouwen tonen hun zachte kant als ze écht verliefd zijn en durven zich dan ook kwetsbaar op te stellen. Je lover zal niet alleen verlangen naar een kus en een knuffel, maar ook naar een goed gesprek.

4. Jullie spenden graag een vrije dag met elkaar door 
Wanneer jullie relatie verder gaat dan zo af en toe elkaar zien, wil diegene je ook om zich heen hebben. Als je partner je betrekt in zijn of haar dagelijkse routine, is het menens.

5. Diegene laat je zien aan vrienden en familie
Als je eenmaal zijn of haar hart hebt veroverd, mag iedereen weten weet wie jij bent. Stiekem kan je lover niet ophouden met praten over jou.

6. Als jij maar gelukkig bent
Een verliefd persoon leeft voor jouw geluk. Hij of zij zal onthouden wat jou blij maakt en zelfs een kop koffie voor je maken, telt ook.

7. Je lover vertelt je wanneer hij of zij aan jou denkt 
Deze is vrij duidelijk, toch?

Maar misschien het allerbelangrijkste: volg altijd je gevoel en dus je hart. Uiteindelijk vertelt dat je pas echt hoe het met jullie relatie zit.

Beeld: PLL