slogan

16 Tekenen dat jullie vriendinnen voor het leven zijn

Echte vriendschap is als echte liefde: moeilijk te vinden. Maar als je haar dan eindelijk hebt gevonden, ontstaat er een band die je met niemand anders hebt. En misschien ook ietwat vreemd is. Ze dealt met liefde met jouw ugly huilgezicht, samen naar de wc gaan is de normaalste zaak van de wereld en jullie herinneren elkaar maar al te graag aan de meest gênante momenten van jullie leven. Ja, zo ziet een echte vriendschap eruit:

1. Jullie hebben ooit eens jullie eigen taaltje verzonnen. En ja, die gebruiken jullie nog regelmatig met trots, ook al hebben anderen geen flauw idee waar the hell jullie over praten.

2. Jullie gaan samen naar het toilet. En vinden het totaal niet erg om in elkaars bijzijn te plassen. Hee, wat moeten vrouwen anders als je midden in een gesprek zit?

3. Jullie zijn geobsedeerd met dezelfde series en films. Hele gesprekken hebben over de karakters alsof ze bij jullie vriendengroep horen is héél normaal.

4. Je bff is ook je spiegel. Ze is de eerste die je waarschuwt als je rare make-up strepen op je gezicht hebt zitten, een haartje hebt gemist tijdens het epileren of een stuk wc-papier aan je schoen hebt hangen.

5. Ze vraagt regelmatig hoe het met je familie gaat. En ze meent het ook nog. En andersom doe jij dat natuurlijk ook.

6. Jullie weten veel te veel over elkaar. Zoals dat je linker borst groter is dan je rechter en je altijd op woensdag ongesteld wordt.

7. Jullie zeggen hetzelfde op hetzelfde moment. Heel schattig als koppels het doen, maar ook jij en je bff zijn net een tweeling met één gedachte.

8. Mensen vragen of jullie familie zijn. Ook al lijken jullie voor geen meter op elkaar, mensen denken altijd dat jullie verbonden zijn. Dat heb je als je zo close bent hé.

9. Ze bedreigt je dates. Er zijn van die momenten dat ze net je vader is. "Als je haar pijn doet, zoek ik je op en loopt het niet goed af."

10. Ze heeft je ugly huilgezicht gezien. Niet je beste look. Maar als je alles eruit gooit, is ze er voor jou én je ugly cry á la Kim Kardashian.

11. Je kent haar stijl. Als je aan het shoppen bent en iets ziet wat zó haar ding is, bel je meteen om te checken of je het mee moet nemen. Dat is pas echte vriendschap.

12. Jullie vergeten elkaars blunders NOOIT. En herinneren elkaar daar maar al te graag aan. "Weet je nog die keer dat je uit je broek scheurde?" "Eh.. Ja. Maar toen jij per ongeluk je halve wenkbrauw afschoor was niet veel beter."

13. Soms chillen jullie liever dan dat jullie uitgaan. Een fles wijn, zak chips en Mean Girls is op vrijdagavond soms net zo leuk als mannen scoren in een club.

14. Ze heeft toestemming om je Tinder te beheren. Aangezien ze precies weet op welke mannen jij valt.

15. Je weet alles over haar vriend. Maar dan ook echt álles. Ook dingen die je liever niet had geweten...

16. Jullie gaan door waar jullie gebleven waren. Ook al zien jullie elkaar een tijdje niet, alles blijft hetzelfde.

Lees ook: 18 tekenen dat jullie relatie de comfi-zone heeft bereikt

Beeld: Sanoma beeldbank


,