slogan

10 Tips & tricks om de beste selfies met je iPhone te maken

Selfie was niet voor niets het woord van 2013. Stiekem maken we altijd een hele rits selfies tot die ene er tussen zit die wél gelukt is. Want eerlijk is eerlijk, als jij een te gekke dag/avond hebt gehad moet je dat wel op social media kunnen laten zien. Met deze 10 tips & tricks zul je de perfecte selfie op Instagram of Facebook kunnen plaatsen.

1. Maak een foto altijd horizontaal.

2. Vergeet niet dat je met je geluidsknoppen de foto kunt maken, vaak een stuk makkelijker.

3. Gebruik de burst-functie. Hiermee neem je in één keer een hele rits foto's, waardoor er altijd wel een goede tussen moet zitten.

4. Filters kunnen helpen om een lelijke achtergrond weg te werken of te vervagen. Daar hoef je niet een speciale app voor te hebben, ze zitten gewoon op de camera-functie van je iPhone.

5. Een selfiestick is alweer helemaal uit, gebruik een mini-afstandsbediening die via bluetooth functioneert. Hierdoor heb je nooit meer een gestrekte arm op je foto.

6. Gebruik de timer op je telefoon als je iets vast wil houden, maar er niemand is om je te helpen.

7. Houd je ellebogen zo dicht mogelijk bij je lichaam voor extra stabiliteit.

8. Besteed aandacht aan de lijnen in je foto. Als je bijvoorbeeld in de lengte van een lang pad gaat staan, lijk je langer.

9. Gebruik daglicht, dit is altijd mooier.

10. Zet jezelf niet in het midden van de foto, maar aan de rechter of linkerkant. Hierdoor wordt de foto veel aangenamer.

Lees ook: Kim Kardashian onthult geheim van de perfecte selfie

Beeld: Sanoma Beeldbank

 

 


,