slogan

Yes! Mascha Feoktistova post onbewerkte foto van babybuik

Mascha "Beautygloss" Feoktistova kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje. Gisteren deelde de mommy to be een prachtige bikini-foto met babybuik waarvan vele dachten dat dit wellicht de laatste zou zijn, maar niets blijkt minder waar!

Foto

Mascha deelde zojuist opnieuw een bikini-foto inclusief mooie boodschap. "Bikini past bij de striae, trots", schrijft ze. Op het kiekje straalt de hoogzwangere brunette met inderdaad wat zichtbare striae-streepjes als gevolg van haar zwangerschap. En ze is prachtig!

Mascha snijdt vaker onderwerpen aan die voor sommigen moeilijker zijn om over te praten, al helemaal in de perfecte wereld van social media. Onder andere over gewicht en moeilijk zwanger worden. Ook deze keer heeft ze er voor gekozen haar foto niet te bewerken, maar gewoon de real deal te laten zien. And that's why we love her!

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova haalt flink uit op Instagram

Baby

Eind januari maakte de YouTuber bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje die ze nu ieder moment kan ontmoeten. Het stel krijgt een meisje. Eerder liet Mascha al weten dat zij en manlief Gregor een lijstje vol namen hebben. "Voor nu Poppy", onthulde de beautyblogger een tijdje geleden, maar de officiële naam komt pas als de baby geboren is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bikini matching the striae 🐯 #trots

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron: Instagram | Beeld: BSR


,