De make-over van Roxeanne Hazes' wenkbrauwen

Roxeanne Hazes kennen we allemaal nog als het kleine meisje aan de hand van haar moeder in de Amsterdamse ArenA. Inmiddels is ze niet zo klein meer en zingt ze met haar broer de sterren van de hemel. Niet alleen haar carrière maakt sprongen, ook haar wenkbrauwen zijn er met de jaren op vooruitgegaan.

Wenkbrauwen

Op de redactie viel het onze beauty-editor op wat voor een metamorfose Roxeanne door heeft gemaakt. Van dunne wenkbrauwen ging Rox naar prachtig volle wenkbrauwen  à la Cara Delevingne. Op Instagram deelde de zangeres trots een voor en na foto en het resultaat is verbluffend.

Hoe ze dit heeft gedaan? Door middel van hairstrokes 3D, de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Hairstrokes is een unieke methode om net-echt-haartjes te creëeren. De methode lijkt op tatoeëren, maar het is toch een beetje anders. Met een speciale naald wordt inkt in de huid aangebracht, in de tint die bij jou past. Het wordt permanente make-up genoemd, maar het blijft wel maar zes maanden tot een jaar mooi, daarna heb je een 'opfrisbeurt' nodig.

 

 

Lees ook: Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren en het gaat volledig mis

Beeld: Instagram, Hollandse-Hoogte, ANP