Beyoncé lucht hart bij Oprah

Dit weekend wordt het interview dat Oprah had met Beyoncé voor haar programma Oprah: The Next Chapter uitgezonden. De superstar deed een boekje open over haar privéleven.

Ze vertelt over hoe moeilijk het was om haar vader, tevens haar voormalige manager, te ontslaan in 2009. ‘’We hadden zo onze problemen. Hij begreep niet dat toen ik ouder werd, hij me niet meer kon dwingen bepaalde dingen te doen. Als ik ergens niet wilde optreden, boekte hij de gig toch. Hij luisterde niet naar me. Het duurde twee jaar voordat hij begreep dat ik ook een volwassene ben en niet alleen zijn dochter’’.

Maar dit was niet het enige wat speelde rond die tijd. Haar vader, Matthew Knowles, was vreemdgegaan. Hij zou een kind hebben verwekt bij een andere vrouw. Daarom zijn Beyoncé’s ouders destijds gescheiden.

Afgelopen week was er een screening van Beyoncé’s documentaire Beyoncé: Life Is But A Dream voor vrienden en familie. Komende zaterdag wordt de docu over het leven van Beyoncé voor de eerste keer uitgezonden op HBO. (CCA)

Bron: perezhilton Beeld: Getty Images