Angelina Jolie start haar eigen YouTube-kanaal

Angelina Jolie is een van de meest spraakmakende en drukste vrouwen ter wereld. Sindskort is de actrice ook nog eens YouTube-kanaal gestart!

Inzet

De moeder van zes was vorige week nog de nieuwste Maleficent film aan het promoten en bracht haar zoon Maddox naar een universiteit in Seoul voor zijn eerste schooldag.

Tussendoor is zij dus ook bezig om haar organisatie aan het licht te brengen waar zij zich voor inzet. Wie dacht dat de actrice make-up tutorials zou gaan uploaden op haar kanaal heeft het dus mis!

Lees ook: Angelina Jolie woedend om partnerkeuze Brad Pitt

Inhoud van het kanaal

Deze powervrouw heeft zoveel in haar mars. Afgaande op de huidige inhoud zal het kanaal zijn licht laten schijnen op haar rol als UN Special Envoy.

"Na jarenlange toewijding aan UNHCR werd Angelina Jolie in april 2012 benoemd tot speciale gezant," staat in haar bio beschrijving. "In haar uitgebreide rol richt Jolie zich op grote crisis situaties die leiden tot verplaatsing van de massapopulatie, pleiten voor belangenbehartiging en het vertegenwoordigen van UNHCR en de Hoge Commissaris op diplomatiek niveau."

Tot nu toe geeft het kanaal 'slechts' 12.000 abonnees, maar daar komt straks vast verandering in. 
Bron: Marie Claire Beeld: BSR