Zien: vrouw draagt al zes jaar lang non-stop een waist trainer

De Kardashians zijn al jaren fan en beweren hun slanke taille dan ook aan de waist trainer te danken te hebben. Aleira Avendano nam deze bewering wel heel serieus en droeg het korset de afgelopen zes jaar non-stop. Say what?!

Levensgevaarlijk

“Ik ben totaal geobsedeerd door riemen en korsetten, ik slaap er zelfs mee. Ik hou van het drukkende gevoel en doe ‘m alleen af als ik mezelf ga wassen”, vertelt de 25-jarige uit Venezuela.

Ondanks dat ze meerdere keren door verschillende doktoren gewaarschuwd is, negeert ze deze volkomen en blijft ze de waist trainer trouw dragen. “Ze moet echt stoppen voordat het te laat is”, aldus Dr. Andrés Ruiz.

Lees ook: Indrukwekkende booty transformatie gaat internet rond.

Plastische chirurgie

Hoewel de Venezolaanse dus niet zonder de band om haar ultraslanke taille van 50,8 centimeter kan, blijkt Aleira wel een handje te zijn geholpen door plastische chirurgie. Zo geeft ze eerlijk toe een liposuctie-sessie te zijn ondergaan, maar houdt ze zich ook aan een strik dieet en work-outschema

Het ziet ernaar uit dat Aleira niet van plan is te stoppen, al hoopt haar familie toch dat ze het doktersadvies ten harte neemt...

Bron: InTouch Weekly, Beeld: iStock