Stacy terug in EOTBDD-villa, maar niet als ex van Harrie

Alle drama lijkt nog lang niet tot zijn einde te komen in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Met de komst van Stacy, die je vast kent uit seizoen 4, zal er ongetwijfeld nog meer olie op het vuur worden gegooid.

One night stand

In het vierde seizoen van EOTBDD zag je dat Stacy het al die tijd heel gezellig heeft gehad met Robin. Helaas voor Stacy eindigde het avontuur tussen de twee destijds in een pijnlijke breuk.

Gelukkig wist de brunette zich er snel over heen te zetten, want nadat alle kandidaten terug waren uit de villa, heeft Harrie nog flink wat meiden in zijn bed weten te krijgen. Waaronder Stacy...

Lees ook: Hoe gaat het er aan toe bij EOTBDD-exen die uit zee komen lopen?

Niet op gehoopt

Hoewel we allemaal wisten dat Stacy en Harrie een verleden hebben samen, was hij niet de reden waarvoor ze afreisde naar de EOTBDD-villa. Zodra de brunette het water uit kwam, trok Joshua langzaamaan wit weg. "Oh, dat meen je niet", is het eerste wat uit zijn mond komt. "Ik weet van niks. Ik was dronken."

Stacy en Joshua hebben in het verleden dus een wilde nacht gehad. Maar hoe trots Stacy daarover sprak tegen anderen, had Joshua liever gehad dat hij hier nooit meer mee geconfronteerd zou worden. Toch zal hij eraan moeten geloven dat zij nu ook de villa zal intrekken en haar pijlen nog op hem heeft gericht. 

Beeld: EOTBDD