Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 3 t/m 9 juli!

Waterman 21 januari - 19 februari

Dit wordt een pittig weekje voor je, Waterman. Jij en je lief hebben fikse discussies en op je werk blijk je er soms alleen voor te staan. De druk wordt hierdoor aardig opgevoerd. Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en je grenzen aangeeft.

Vissen 20 februari - 20 maart

Het kan zijn dat je je deze week niet zo fit voelt. Je bent niet echt ziek, eerder moe en futloos. Je energie- level is laag. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en onnodige afspraken en verplichtingen afzegt. Dat is alvast een goed begin.

Ram 21 maart - 20 april

Hectiek alom, deze week. Je baan eist de nodige aandacht en ook thuis wordt er aan je getrokken. Het is belangrijk dat jij de leiding over je eigen agenda blijft nemen en niet alles door anderen laat bepalen. Houd de controle.

Stier 21 april - 21 mei

Met de grillige planeet Uranus aan je zijde, verloopt de week niet altijd volgens plan. Daar kun je niet zo goed tegen, veranderingen maken je onrustig en onzeker. Toch brengt het je ook iets, mits je ervoor openstaat. Laat je gewoon eens verrassen.

Tweelingen 22 mei - 21 juni

Voor jou en je lief wordt dit – met liefdesplaneet Venus in je teken – een heerlijke week. Zeker het weekend zit vol intieme momenten. Jullie hebben fijne en zinvolle gesprekken met elkaar en je bent in staat je gevoelens te uiten.

Kreeft 22 juni - 22 juli

Je zit deze week lekker in je vel, Kreeft. Eindelijk zijn je gevoel en verstand het met elkaar eens. Dat stelt je in staat keuzes te maken en duidelijke doelen te stellen. Het kost je geen moeite om knopen door te hakken.

Leeuw 23 juli - 23 augustus

Als single Leeuw maak je deze week grote kans op een spannende ontmoeting. Zeker met planeten Mercurius en Mars aan je zijde. Je ziet hem en gaat meteen voor de bijl. Gelukkig is dat gevoel bij hem ook zo sterk.

Maagd 24 augustus - 22 september

De kans is groot dat je jezelf deze week gigantisch voorbijloopt. Je hebt het druk en wanneer je niet tijdig op de rem trapt, kun je vervelende gezondheidsklachten krijgen. Probeer dat te voorkomen of, beter nog, te vermijden.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

De week verloopt voor je gevoel ontzettend traag. Je kunt wel wat opwinding gebruiken. Gelukkig gebeuren er belangrijke dingen, die vooral te maken hebben met je werk. Let daar extra goed op, je wilt namelijk niets missen.

Schorpioen 23 oktober - 22 november

Er vinden deze week belangrijke ontwikkelingen plaats, Schorpioen. Dit kan het een en ander voor je veranderen. Het is belangrijk dat je alert blijft en niets mist. De komende dagen wordt je ontzettend veel duidelijk, zowel thuis als op je werk.

Boogschutter 23 november - 21 december

Je barst deze week van de energie, Boogschutter. Je vliegt van de ene afspraak naar de andere en weet ook nog fris en fruitig op een feest of evenement te verschijnen. Je inspireert daarmee vriendinnen! Let wel op dat je niet overdrijft.

Steenbok 22 december - 20 januari

Vooral op je werk gebeuren er leuke dingen deze week. Je hebt inspirerende gesprekken met klanten of collega’s of je mag je op een uitdagend nieuw project gaan storten. Je bent hierdoor volledig in je element. Met je lief maak je toffe toekomstplannen.

Tekst: Esther van Heerebeek