Kijkersbedrog in Temptation Island VIPS?

Gisteravond was het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Al eerder werd ons beloofd dat dit seizoen heftiger dan ooit zou zijn en na het zien van de eerste aflevering, lijkt dit inderdaad het geval te zijn. Thomas Cox en Yasmin Karssing zijn vandaag een veelbesproken stel op social media, omdat ze de boel in de maling zouden nemen.

Alsof

Bronnen hebben volgens Shownieuws laten weten dat ze helemaal niet als koppel naar Temptation zijn gegaan. De relatie zou al voorbij zijn geweest, maar voor de bekendheid zouden ze gedaan hebben alsof ze nog samen waren. 

Zelf ontkennen ze de roddels. "Ik kan je vertellen, die geruchten heb ik ook gehoord, ook al voordat we weggingen. Het is allemaal complete bullshit. Dat wordt in het programma allemaal duidelijk, daar zijn we eerlijk over geweest" zegt Thomas erover. 

Stiekem

Wel klopt het volgens Yasmin dat ze uit elkaar zijn geweest, maar zouden ze alweer samen zijn toen de opnames van Temptation begonnen. "Het zijn mooie roddels en ik snap waar ze vandaan komen. Het is ook een tijdje uit geweest. En juist daarna kwamen er weer dronken berichtjes en gingen we elkaar stiekem toch weer zien. En toen is het weer goedgekomen. Maar omdat we in zo’n aan- uit-relatie zaten, hebben we niet tegen iedereen gezegd dat we weer samen waren. Het was alweer een tijdje aan, maar dat gingen we natuurlijk niet van de daken schreeuwen."

Op social media is het kijkers ook opgevallen dat er iets niet helemaal klopt bij Thomas en Yasmin.

Lees ook: Temptation Island VIPS komt met een belangrijke twist