Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kylie Jenner: ik schepte niet op over geld

Kylie Jenner ontkent dat ze het met Jennifer Lopez' verloofde Alex Rodriguez over haar fortuin heeft gehad op het Met Gala. Eerder vertelde A-Rod dat hij een tafel met de cosmetica-ondernemer deelde en dat Kylie daarbij "over lippenstift en hoe rijk ze is" praatte. "Eh, nee daar ging het niet over. We hebben alleen over Game Of Thrones gepraat", stelde ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Paris Hilton: geen reboot The Simple Life

Paris Hilton heeft geruchten over een terugkeer van de serie The Simple Life naar het rijk der fabelen verwezen. De hotelerfgename laat op Twitter weten dat ze veel te druk is voor een zesde seizoen van de realityshow. "Er is niets van waar. Ja, ik was dol op die show en ben benaderd het weer te gaan doen. Maar ik moest nee zeggen omdat ik een extreem vol werkschema heb doordat ik de wereld over reis om mijn zakenimperium te leiden."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Cardi B houdt onschuld vol in rechtbank

Cardi B zegt onschuldig te zijn in de zaak rond een vechtpartij in een stripclub in de New Yorkse wijk Queens afgelopen zomer. De 26-jarige rapper en twee anderen worden verdacht van onder meer poging tot mishandeling, samenzwering en intimidatie. 

Cardi en haar medeverdachten kunnen volgens de openbaar aanklager tot vier jaar cel krijgen in de zaak. Die draait om twee verschillende incidenten in de club, waarbij twee serveersters werden bekogeld met drankjes en flessen en het hoofd van een van de vermeende slachtoffer op de bar geslagen werd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) op