Dít zijn de leukste podcasts van dit moment

Wachten: we kennen en doen het jammer genoeg allemaal. Waar de meesten onze telefoon pakken en zinloos het internet afscrollen, spelen de 'verstandigen' onder ons een leuke podcast af. Leerzaam en tijdrovend! 

Afspelen maar!

Waarom je tijd verspillen aan Instagramfeeds die je toch al op je duimpje kent? Wij hebben de leukste podcasts voor je op een rijtje gezet. Enige wat jij hoeft te doen, is op play drukken. Chillze! 

1. 30 MINUTEN RAUW - Ruud de Wild

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd. BN'ers als Monica Geuze, Bridget Maasland en Paul de Leeuw gingen al voor. Je beluistert 'm hier

2. Mattie & Marieke

Het bekende duo maakt niet alleen radioprogramma's samen, ook kun je ze horen tijdens hun podcast. Iedere vrijdag knallen ze er eentje online. Met hun hoogtepunten van de week. Als we alleen op de titels af mogen gaan, dan belooft het wat! 

3. Hunkemöller: Love Letters & Summer Jams

We noemen: Doutzen Kroes, Danielle van Grondelle en Jessie Jazz Vuijk. Drie beauties die al aan bod zijn gekomen. De serie ‘Love Letters from Hunkemöller’ is een ode aan alle inspirerende vrouwen, het maakt je aan het lachen en het zal je misschien zelfs wel uitdagen om daadwerkelijk iets te gaan doen in plaats van er alleen aan te denken.

4. Career Girls - Ace & Tate

Vrouwen aan top van hun carrière worden stevig aan de tand gevoeld. Ze beschrijven hun weg naar boven met alle obstakels die ze onderweg tegenkwamen. Aanrader voor diegene onder ons die een duidelijke visie voor ogen hebben. 

5. The Cutting Room Floor

Voor de fashionista's onder ons. Je krijgt een kijkje in de modewereld met een verrassend ongefilterde mening van ontwerper Recho Omondi. Zo worden onderwerpen als Virgil Abloh, het CFDA-sollicitatieproces en interviews van Diet Prada gretig besproken. Je bekijkt 'm op Spotify en op Apple.

6. Master Your Mindset Podcast

Michael Pilarczyk en Cindy Koeman zijn al even bezig, ze hebben immers al 80 aflevering op Spotify geknald. Maar altijd spreekt het duo over positiviteit en onderwerpen van nu. Aanrader voor diegene die écht wat van zijn of haar leven wilt maken. Ook vindt je 'm op Apple en Soundcloud.

7. The Health Code

Het Australische duo Sarah en Kurt zweren bij gezond eten en sporten. Maar ook andere onderwerpen (natuurlijk healthy) passeren de revue. Denk aan: de liefde, productiviteit en geldzaken.

Beeld: Istock