Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Veel bekende gezichten in nieuwe romcom

Er komt weer een nieuwe romcom aan waar er weer een blik aan bekende gezichten voor is opengetrokken. Zo zullen onder anderen Yolanthe Sneijder-Cabau, Timor Steffens, Nicolette van Dam, Nienke Plas en Viktoria Koblenko in de film te zien zijn. 

En de werkomstandigheden zijn niet verkeerd. Zo wordt een deel van de film, waarbij drie stellen op hun eigen manier met liefde, seks, relaties en vriendschap omgaan, op het warme Curaçao opgenomen. Heerlijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot over een week mannen! Mama gaat werken op Curaçao. Kutleven.

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Temptations Pommeline intiem gespot met EOTBDD-ster Joshua

Hoewel hij in de EOTBDD-villa maar niet lijkt te scoren, blijkt dat in België een heel ander verhaal te zijn. De verleider werd namelijk intiem gespot met niemand minder dan Pommeline, die vanaf donderdag samen met (ex-)vriend Fabrizio in Temptation Island VIPS te zien is. Fans denken dan ook dat de relatie tussen Pommeline en Fabrizio op de klippen is gelopen. Wie weet blijkt toch niet Merijn of Fabrizio, maar Joshua haar uiteindelijk gelukkig te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Monica Geuze schittert in trailer Wat is dan liefde

Het is maar een klein rolletje en een keer knipperen en je hebt d'r gemist, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De vlogster is namelijk te zien in de nieuwe film Wat is dan liefde, waar ze een gescheiden vrouw zal spelen. Haar tegenspeler is Mandela Wee Wee, die een professioneel voetballer zal spelen. Niet geheel onbekend terrein voor Monica, aangezien vriendlief Lars ook professioneel voetballer is. Het enige verschil? Monica is hartstikke gelukkig met haar lief en hun dochter Zara-Lizzy, waardoor een echtscheiding een hele ver-van-mijn-bed-show voor haar is.  

Bron: RTL Beeld: Instagram, YouTube, Temptation Island