Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Mick Jagger terug op podium na hartoperatie

Mick Jagger, de zanger van The Rolling Stones, heeft vrijdag zijn rentree op het podium gemaakt, nadat hij in april aan zijn hart is geopereerd. De band hervatte de No Filter wereldtournee in Chicago.

De hartoperatie van Jagger verliep goed. Bij de 75-jarige zanger is succesvol een hartklep vervangen. De tournee van de groep werd tijdelijk opgeschort. Door de operatie van de frontman moesten zeventien concerten worden uitgesteld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mayumi Nishida (@masu51) op

 

Rihanna zuipt zich klem met Seth Meyers

De Amerikaanse talkshowhost Seth Meyers gaat vrijdag wereldwijd viral met een video waarin hij samen met zangeres Rihanna dronken wordt. Het fragment is afkomstig uit de Late Night-uitzending van donderdag en laat zien hoe Seth en Rihanna aan elkaar gewaagd zijn als het aankomt op het drinken van shotjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Late Night with Seth Meyers (@latenightseth) op Mick Jagger terug op podium na hartoperatie

Geruchten maken Giel Beelen niet onrustig

Giel Beelen heeft voor het eerst gereageerd op geruchten dat zijn ochtendshow op Radio Veronica geen lang leven meer beschoren is. De dj denkt zelfs dat er een kern van waarheid in zit, zei hij vrijdag tegen Wilfred Genee in The Friday Move op BNR Nieuwsradio.

"Ik denk altijd als dat soort verhalen er zijn, dan is er iets van waar", aldus Giel nuchter. "Het is niet dat dat soort gasten zoiets verzinnen omdat ze daar toevallig zin in hadden. Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) op

Bron: Panorama, BuzzE, Beeld: BSR