Touriya Haoud over ex-man Greg: 'Hij heeft losse handjes'

Touriya Haoud is sinds enige tijd in een vechtscheiding met ex-hubby Greg Vaughan. Het stel dat in 2014 hun scheiding aankondigde, ruziën du moment flink over de kinderen. Maar daar blijft het niet bij. Touriya doet namelijk ook een boekje open over de losse handjes van haar ex.

New York, of toch niet...

The fight is on en dat laat Touriya merken. De twee deelden de afgelopen jaren de voogdij over de kids, doordat zij beiden in Los Angeles vertoefden. Toen Greg aankondigde naar New York te willen verhuizen, overwoog Touriya mee naar the big city te verhuizen. Hierdoor zouden ze nog steeds 'samen' voor de kinderen kunnen zorgen.

Greg gooide vervolgens roet in het eten. Zo was New York van de baan en wilde hij samen met zijn nieuwe liefde én kinderen in Noord-Carolina willen gaan wonen. Dat zag Touriya echter niet zitten en dus is ze flink op haar strepen gaan staan om ervoor te zorgen dat hij de kinderen niet zomaar van haar kan afpakken. 

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Touriya Haoud

Losse handjes

Toch blijken zijn nieuwe plannen niet de enige reden voor wrijving te zijn. Touriya's huwelijk met de Amerikaanse acteur was in real life namelijk een stuk minder sprookjesachtig dan de twee deden voorkomen. Zo vertelt ze aan Privé. Volgens haar zou Greg behoorlijk last hebben van losse handjes en heeft hij haar jarenlang zowel fysiek als geestelijk mishandeld. 

"Hij kan erg agressief zijn. Dat is niet een enkele keer voorgevallen, maar wel honderd keer. Nee, Greg heeft me niet geslagen, maar hij heeft wel losse handjes. Hij is heel hardhandig geweest door me te duwen of stevig vast te pakken bij mijn arm wanneer hij boos of ergens niet mee eens was. Op die momenten kregen we fikse ruzies.”

Na acht jaar huwelijk besloot Touriya dan ook de scheidingspapieren aan te vragen. “Als je steeds weer agressief gedrag vertoont tegen je partner, misbruik maakt van dingen en mij emotioneel en fysiek mishandelt, dan verdwijnt al mijn respect. Op een dag keek ik naar hem en voelde ik gewoon helemaal niks meer.”

Bron: Show Beeld: BSR