7 dingen die iedereen weleens doet tijdens de sex

Met iemand naar bed gaan is een vrij intiem ding. Ook al ben je al jaren met je partner samen, er zijn bepaalde dingen die je liever stiekem - of helemaal niet - doet. Klinken onderstaande dingen je bekend in de oren?

1. Scheetjes 

Je wil het niet tijdens dé daadwerkelijke handeling doen, want dat zou misschien grof zijn. Maar een snelle doch harde kuch en wat gehoest erna doet nooit iemand kwaad. Vooral als je de hond de schuld kan geven. En laten we eerlijk zijn, vrouwen zijn ook mensen en als het moet dan moet het.

2. De paardenstaart

Hoewel het er sexy uit kan zien om je haar los te dragen, terwijl je in een steamy positie bezig bent, heb je dikke kans dat het in een van jullie monden terechtkomt. Plus, sex is technisch gezien een workout en je gaat ook niet naar de sportschool met je haren los, toch?

Lees ook: Sexleugens die iedere vrouw haar partner vertelt

3. Glijmiddel

Zeker, glijmiddel kan een spannend en handig onderdeel van voorspel zijn. Maar, aan het eind is het vaak wel een glibberige bedoeling daar beneden. Soms wil je gewoon het eindresultaat, zonder dat je na hoeft te denken hoe je het glijmiddel 'charmant' weghaalt. 

4. Je veegt je neus af aan de lakens

Het is een soort moodkiller om de actie te stoppen om even snel je neus te snuiten, dus... 

5. Je denkt opeens aan iets unsexy

Opeens flitst die ene gedachte door je hoofd, heb je je hond nou wel of geen eten gegeven? Of, heb je die pan wel écht van het fornuis gehaald? Nou, in ieder geval poppen die gedachten uit het niets op.

6. Je controleert je telefoon

Hé, hij ligt daar binnen handbereik op het nachtkastje. Soms "gebeurt" het je gewoon, dat je toch dat ene sms'je snel wil lezen. 

7. Je checkt de tijd van de daad 

Je kan het niet laten hè? Net wanneer je warm begon te draaien moest je toch heel even een blik op de klok werpen. En, net weer, hoe lang heeft het geduurd? 

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock