Kat Karl Lagerfeld reageert op dood baasje

Mode icoon Karl Lagerfeld overleed gisteren op 85-jarige leeftijd. Net zo populair is zijn kat Choupette en zij is gebroken van verdriet door het overleiden van haar baasje.

Eigen manier

Ashley Tschudin, die verantwoordelijk is voor de blog en social media-accounts van de witte kat, laat weten dat Choupette op haar eigen manier met het verlies probeert om te gaan. "Op zo’n jonge leeftijd (en als kat) is dat moeilijk", zegt ze tegen People. Met 184.000 volgers op Instagram heeft Choupette bij velen een plekje in het hart. 

Lees ook: Dit is de opvolger van Karl Lagerfeld bij Chanel

Eeuwig dankbaar

Op de blog van Choupette laat Ashley weten dat de kat een gebroken hart heeft na het verlies. "Ik ben hem eeuwig dankbaar voor het leven en de liefde die hij me gaf nadat hij me adopteerde. Ik zal de momenten die we deelden tijdens het reizen, ontdekken en creëren nooit vergeten."

Papa

De trouwe viervoeter heeft acht jaar lang aan de zijde van de iconische modeontwerper gestaan. "Karl Lagerfeld is en zal altijd haar ’papa’ blijven. Ze zet haar beste pootje voorwaarts en hoopt dat haar trouwe fans haar lieve berichten blijven sturen om zo de pijn wat draaglijker te maken." Karl zei ooit met haar te willen trouwen en deed alles voor zijn Choupette. Zo had de kat haar eigen butlers, chauffeur en bodyguard. What a life!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Bron: Telegraaf Beeld: BSR, Instagram