Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kijkje in het nieuwe huisje van Michael en Naomi

Michael van der Plas is samen met zijn vriendin Naomi verhuisd naar Scheveningen. Op Instagram deelt de blondine een kiekje van hun nieuwe paleisje. "Ik ben zo intens verliefd op ons huis", schrijft ze onder de foto. Vanwege de kinderen van Michael is het koppel terug naar Nederland verhuisd. Vorige week liet Michael weten zijn feestcafé in Spanje te koop te hebben gezet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

Geordie Shore's Vicky onherkenbaar

Geordie Shore's Vicky Pattison deelt op Instagram haar enorme transformatie. De realityster is een hoop afgevallen, maar ook onherkenbaar op de foto van tien jaar geleden. Onder de foto schrijft ze: "Ik moet er ook maar aan toegeven… Ik heb hier verder niets over te zeggen… Ik laat het hier maar gewoon staan!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vicky Pattison (@vickypattison) op

Shelly minder verslaafd aan telefoon door Expeditie

"Na Expeditie Robinson was ik helemaal los van mijn telefoon, dat was zó relaxed", aldus de 27-jarige Shelly Sterk, die vindt dat mobieltjes best veel druk met zich meebrengen. "Als je ’s avonds een mailtje krijgt, wordt eigenlijk verwacht dat je antwoord geeft. We moeten altijd maar bereikbaar zijn." Samen met haar man Mark zorgt ze ervoor ze haar rust pakt. "Als we niet aan het werk zijn, vinden we het heerlijk om tegen elkaar aan onder een dekentje op de bank te zitten. We hebben dan allebei niet die behoefte om de stad in te gaan of nog van alles te moeten. Gewoon lekker relaxen en samen Netflixen – thuis is rust voor ons."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Bron: Shownieuws, Telegraaf Beeld:  ANP, Instagram