Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Hoera! Een zoontje voor actrice Fockeline Ouwerkerk

Fockeline Ouwerkerk is moeder geworden. De actrice beviel deze week van een jongetje. Hij heeft de naam Joe gekregen, zo maakte ze vanochtend bekend. 

"Tromgeroffel en trompetgeschal! Hij liet even op zich wachten, maar kwam razendsnel ter wereld, mag ik jullie voorstellen aan Joe Jacob Ben Wetters", schrijft Fockeline bij een foto van de baby op Instagram. "Hij is perfect zoals hij is, wij zijn strontverliefd en genieten van elk moment! Wat is dit toch bijzonder..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fockeline (@fockeline) op

Hond Lil' Kleine is vermist

Lil’ Kleine is in rep en roer nu zijn hondje Bowgie is vermist. Op Instagram plaats hij een noodkreet om allemaal uit te kijken voor het kleine harige beestje. 

"Sinds vandaag 05/10 is onze Bowgie vermist. Hij is als laatst gezien in de Kerkstraat Amsterdam t.h.v. Leidsestraat",  schrijft de rapper. Mensen die de hond gezien hebben kunnen zich melden bij de rapper en krijgen een beloning. De rapper kreeg het hondje Bowgie samen met zijn verloofde Jaimie als cadeau in april. 

 

Sylvie Meis geniet weer volop van het leven

En dan in het specifiek het leven als single. Met haar vriendinnen paradeert de beauty in de Amerikaanse stad Miami, waar ze jaloersmakende kiekjes schiet. Op Instagram deelt ze heel wat plaatjes van haar avonturen. Sylvie straalt als nooit te voren; wat ziet die vrouw er toch goed uit! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bubbly 🛁 Girlsnight with my hot babe @tinapowers1 @baolimiami 🔥Werbung/Ad

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard, Beeld: ANP,Instagram