Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Miley Cyrus is gelukkiger dan ooit'

Vriendlief Liam Hemsworth liet eerder via Instagram al weten dat er niets waar is van de geruchten over de breuk. Nu laat een andere bron weten aan Entertainment Tonight dat Miley op dit moment juist gelukkiger dan ooit is, en dat komt met name door haar geliefde Liam. "Miley en Liam vinden de geruchten vooral erg grappig. Alles gaat goed tussen hen, al wil ze wel dat mensen weten dat alle speculaties over de breuk niet waar zijn."

Ook wordt verteld dat de zangeres in jaren niet zo goed in haar vel heeft gezeten. "Ze voelt eindelijk dat ze zichzelf heeft gevonden en ze weet nu wat ze wil in het leven." 

Taylor Swift aangeklaagd om plagiaat 

Ai, dat ziet er niet goed uit voor de zangeres. Taylor Swift moet zich volgens TMZ in de rechtbank verantwoorden voor haar app The Swift Life. Een computer consultancy bedrijf zegt dat de naam gestolen is. Niet heel gek, want het bedrijf heet al sinds 2007 Swift Life. De blondine zou volgens het bedrijf nooit om toestemming hebben gevraagd om de naam te gebruiken. 

De naam zou niet alleen gejat zijn, het bedrijf heeft er ook nog eens last van. Sinds de app van de zangeres bestaat, wordt het bedrijf bestookt met berichten die bestemd zijn voor Taylor. 

In de app van de blondine kunnen fans onder andere exclusieve foto's vinden van Taylor, de laatste nieuwtjes over haar lezen en de laatste hits luisteren. 

Zwangere Hilary Duff onder vuur om deze reden

De actrice kreeg het zwaar te verduren toen ze een filmpje van zichzelf op Instagram plaatste. Als zwangere vrouw heb je je aan heel wat 'regels' te houden. Naast het feit dat je last hebt van ochtendmisselijkheid en vermoeidheid, moet je ook heel wat lekker eten laten staan. En ja, ook rauwe vis.

Toch plaatste de blondine een boomerang van een vriendin en zichzelf, waarop duidelijk te zien is dat de twee genieten van een tafel vol sushi. Of Hilary zelf ook rauwe vis eet, is niet goed te zien, al lijkt dit haar fans weinig uit te maken. Zo zijn zij niet blij met de post. 'Wacht, sushi terwijl je zwanger bent?' en 'Ik mag toch hopen dat het vegetarische sushi is!' zijn slechts twee van de vele reacties.

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Bron: Telegraaf, Women's Health Beeld: Instagram, Getty