Zien: Monica Geuzes nieuwe stulpje

Er leek geen einde aan te komen in de vlogs van Monica Geuze: de zoektocht naar een nieuwe woning, samen met haar vriend Lars Veldwijk. Tot nu! Via Instagram deelt ze een glimpse van hun nieuwe stulpje. 

Gezinsuitbreiding

In haar vlogs liet ze al een hele tijd weten dat ze op zoek was naar een nieuw huis met haar vriend. De woning waar ze nu in verbleven was volgens Monica niet groot genoeg voor de gezinsuitbreiding die eraan zit te komen. Naast Lars' zoontje Mason, die uit een eerdere relatie komt, verwachten Monica en haar vriend nu samen hun eerste kindje.

Dat de twee nu alsnog een woning hebben gekocht, kan dan ook geen betere timing zijn. Op haar Instagram Stories deelde Monica een foto van haar sleutels in het nieuwe huis. "Vandaag hebben we samen ons eerste huis gekocht", plaatste ze bij de foto.

Aftellen

Monica heeft nog maar een paar weken te gaan tot ze is uitgerekend en zal bevallen van haar eerste kindje. In haar vlog liet ze al weten dat ze voorlopig alleen nog maar gaat vloggen en geen reisjes meer gaat maken voor haar werk. Het aftellen is dus begonnen!

Lees ook: Monica Geuze krijgt heftige verwensingen naar hoofd

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP