Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zoon Sylvie Meis helpt haar met Duitse naamvallen

Ondanks dat de presentatrice alweer bijna elf jaar in Duitsland woont, blijft de taal soms nog wel een dingetje. Hoewel ze de taal goed spreekt, vindt ze de naamvallen toch wel lastig. “Ik woon natuurlijk al langere tijd in Duitsland, maar Duits blijft mijn derde taal. Nederlands staat op één, Engels op twee en dan Duits. En altijd als de Let’s Dance-periode weer aanbreekt, wil ik alles weer een beetje opfrissen”. Haar zoon Damian spreekt mede door zijn nanny al sinds dat hij klein is vloeiend Duits en is voor Sylvie dan ook een rots in de branding. “Hij helpt me. En hij begrijpt ook dat ik aan mijn Duits wil werken. Maar hij zegt ook vaak: ‘Mama, kunnen we dan straks weer Nederlands spreken?’. Want hij voelt zich natuurlijk meer thuis, omdat wij altijd Nederlands praten”. Voor Sylvie dus geen taalcoach, maar gewoon haar 10-jarige zoon die haar helpt.

Farrah Abraham reageert op zwangerschap Kailyn Lowry

Gisteren maakte Teen Mom 2-ster Kailyn bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Dat de jonge moeders vaak niet met elkaar door één deur kunnen, was regelmatig terug te zien in de show en op social media. Zo kibbelden de vrouwen er stevig op los en haalde ze meerdere keren naar elkaar uit op Twitter. Ook stond Kailyn aan de kant van Amber toen zij en Farrah elkaar op tv in de haren vlogen. Toch reageert Farrah uiterst positief op de zwangerschap van Kailyn. “Ik wens Kailyn en haar drie kinderen al het geluk van de wereld toe”, vertelt ze aan US Weekly.  


Samantha 'Barbie' en Michael aan het Carnavallen

Het gefeest in het zuiden is volop aan de gang en ook de Bekende Nederlanders reizen af naar de Carnavalssteden. Ook Samantha en Michael hebben zich in een leukste pakje gehuld en vermaken zich opperbest in hun outfits. Op Instagram postte de Haagse realityster een foto, waarop ze in een sexy politiepakje te zien is. "Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen", schrijft ze erbij. En als Barbie iets kan, dan is het wel de tent op zijn kop zetten!


Bron: Shownieuws, US Weekly Beeld: Instagram, Getty