Schokkend nieuws over broer van Meghan Markle

Even leek er een beetje rust te ontstaan rondom de relatie tussen prins Harry en zijn liefje Meghan Markle, maar dat was van korte duur. De Suits-actrice staat nu namelijk weer volledig in de spotlights. Niet door iets wat zijzelf heeft gedaan, maar door een vreselijk nieuwetje over haar halfbroer... 

Bedreigd met een vuurwapen

De halfbroer van Meghan Markle is donderdagavond gearresteerd nadat hij zijn vriendin met een vuurwapen had bedreigd. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. De man, genaamd Thomas Markle, zou na een dronken ruzie een vuurwapen tegen het hoofd van zijn vriendin geplaatst hebben in een poging om haar het huis uit te zetten. Zij zou zich daarna in het toilet verschuild hebben, waar ze de politie opbelde.

Thomas werd een dag later vrijgelaten, maar zal binnenkort moeten verschijnen in de rechtbank. Hoe de Britse koninklijke familie op dit nieuws reageerde, is niet duidelijk.

De eerste ontmoeting

Tijdens de lancering van de Invictus Games, een wedstrijd voor veteranen waar prins Harry de bedenker van is, zouden de twee elkaar tegen het lijf zijn gelopen. De brunette – bekend als advocate Rachel Zane in de populaire serie Suits – leek het hart van de prins meteen veroverd te hebben. “Hij is gelukkiger dan ooit”, vertelde een insider. “Hij is erg ontspannen en Meghan is op het juiste moment in zijn leven gekomen. Ze genieten van elkaars gezelschap en je kunt wel zeggen dat ze elkaar heel graag zien. Er is een duidelijke chemie tussen hen.”

Het stel werd niet veel later voor het eerst samen gespot om een kerstboom in Londen te kopen. En dat kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Meer daarover lees je hier.

Bron: Mirror, Beeld: Getty