Prinses Amalia niet onder de indruk van huilend prinsje

Het was dit weekend weer feest voor het Koningshuis, want een groot gedeelte van de familie was aanwezig bij de doop van de kleine prins Carlos in het Italiaanse Parma. Ook Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de drie prinsesjes waren aanwezig bij het bijzondere gebeuren. Oudste dochter Amalia was niet te beroerd om met een journalist te delen wat ze er nou echt van vond.

Huilen

Voor Koning Willem-Alexander was het een bijzonder moment, want hij mocht zijn peetkind de prachtige kerk in dragen. Het kleine mannetje vond het op een gegeven moment wel mooi geweest en zette het op het krijsen. De rest van de dienst was hij dan ook niet meer stil te krijgen. 

Na afloop werd er aan prinses Amalia gevraagd hoe zij de dienst van haar neefje had ervaren en daar gaf ze wel heel eerlijk antwoord op. “Behalve dat de baby de hele tijd gehuild heeft, was het heel mooi”, zegt ze. 

Whatever

Amalia’s jongere zusje Alexia ging tijdens Koningsdag ook al viral met een reactie. De kleine prinses was al het zwaaien zat en liet dat duidelijk merken. Haar whatever-zwaai ging heel internet rond, hilarisch! Je kunt het filmpje hier terugkijken.

Lees ook: Waarom iedereen het over de handtas van prinses Beatrix heeft 


Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP