Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 april 2016.

LUST FOR LIFE, Painting Today tentoonstelling

We Like Art wil met de tentoonstelling LUST FOR LIFE laten zien hoe de schilderkunst er anno 2016 voorstaat. Maar liefst 70 kunstenaars zullen hun werk gedurende vier dagen tentoonstellen. De kunstwerken die je er kunt bekijken, zijn enorm divers. Van abstracte vormen tot gedetailleerde omgevingen, en van veel kleur tot vrijwel kleurloze doeken; voor ieder wat wils. 

Waar: Machinegebouw van de Westergasfabriek, Amsterdam

Wanneer: 21 Tot en met 24 april

Designer-Vintage Sale

Het online luxe platform Designer-Vintage.com weet wel hoe ze een mode-meisje blij moeten maken. Voor de derde keer organiseren zij een uniek shoppingevent in Amsterdam. Tijdens het event kun je tweedehands designeritems kopen van merken zoals Chanel, Louis Vuitton en Hermès. Zorg dat je genoeg geld meenemeent, zodat je uitgebreid kunt shoppen.

Waar: Spiegelzaal en Tuinzaal van het Amstel hotel, Amsterdam

Wanneer: 23 April, 11:00 - 17:00

Vernieuwde Kiki’s Stocksale

Kiki's Stocksale Maastricht is een heuse make-over ondergaan. In 2006 werd het 16e-eeuwse pandje volledig in warm hout gehuld. Nu, tien jaar later, is het tijd voor vernieuwing. Maurice Mentjens nam, net als in 2006, het pand onder handen en gaf er een totaal nieuwe look aan. Kiki's Stocksale heeft nu een transparante look met vrolijke stippen en veel open ruimtes. Bij Kiki's Stocksale verkopen ze designermerken zoals Prada, Lanvinen Thw Row met fixe kortingen. 

Waar: Stokstraat 33, Maastricht

Wanneer: Vanaf nu

Nieuwe vestiging Ellis Gourmet Burger

Breda is weer een hotspot rijker! De spectaculaire opening van Ellis Gourmet Burger vond afgelopen week plaats, maar dat neemt niet weg dat het hartstikke leuk - en lekker - is om even naar binnen te stappen. Ellis Gourmet Burger heeft maar één doel, en dat is het bereiden van de perfecte burger. Dus, zin in een lekker hapje? You know where to go.

Waar: Halstraat 1, Breda

Wanneer: Vanaf 14 april