slogan

Zien: Nike en Dior tonen exclusieve sneaker

Nadat Adidas en Prada met elkaar in zee gingen, sloegen ook Dior en Nike de handen ineen. Het resultaat is nu eindelijk daar!

Catwalk

In november kwam het nieuws over de samenwerking tussen de twee merken naar buiten. De exclusieve Air Jordan 1 High OG Dior werd op de catwalk van de Pre-Fall 2020 in Miami geshowt. 

Lees ook: De Dior-tas die iedereen nu heeft

Dior-Nike logo

De sneaker wordt nu eerst in 'Dior Grey' uitgebracht. Aan de zijkant van het Nike-model is het logo van het schoenenmerk gemixt met het welbekende Dior-logo en aan de bovenvant pronkt het Dior-Nike logo waar al eerder mee werd geteased

"Ik hou ervan om verschillende werelden en ideeën met elkaar te mixen – en Air Jordan en Maison Dior staan allebei voor absolute excellentie in hun vakgebied," vertelt creative director van het modehuis Kim Jones enthousiast. Helaas is niet iedereen het daarmee eens. Een paar modeliefhebbers zijn teleurgesteld dat de merken geen nieuwe schoen ontworpen hebben, maar een klassieker alleen hebben aangepast.

De limited edition Nike's zullen in april 2020 te koop zijn in geselecteerde Dior-winkels wereldwijd. De prijs van de sneakers laat je misschien even twee keer slikken, want de schoenen zullen maar liefst 1800 euro per paar gaan kosten. Achja, weet je in ieder geval dat je alvast kunt beginnen met sparen. En flink ook! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior) op

Bron: HLN, Vogue Beeld: Instagram, BSR


,