slogan

Zien: Meghan Markle showt haar modecollectie

De modecapsule van de hertogin van Sussex is live! "Ik ben enorm verheugd om deze lancering te vieren", laat Meghan weten via haar Instagramaccount.

Lancering

De vijfdelige capsulecollectie (van Smart Works Charity) in samenwerking van merken zoals Jigsaw en Marks & Spencer is vandaag gelanceerd. Het is een collectie dat bestaat uit klassieke garderobe-stukken die vrouwen helpt zelfverzekerder te voelen tijdens het werk en/of solliciteren. Ze verscheen zelf ook ten tonele, geheel gehuld (ze droeg de blouse en de pantalon) in de collectie zelf. 

Lees ook: Prins Harry en Meghan alweer onder vuur

Integreren

"Sinds ik naar Engeland ben verhuisd, was het voor mij erg belangrijk om lokale gemeenschappen en organisaties te ontmoeten die zinvol werk deden. Ik probeer te helpen waar ik kan om hen te helpen hun impact te vergroten.", vertelt Meghan via Instagram. "Door hulp van vier andere bedrijven hebben we aangetoond hoe we gezamenlijk kunnen werken om elkaar te versterken. Ik ben trots om hier deel van uit te maken."

Een shirt, broek, blazer, jurk én een draagtas vullen de collectie. Het zal twee weken lang te koop zijn. Met als doel om klanten te helpen kleden voor het komende jaar. "Zo ondersteun je rechtstreeks door een rol te spelen in vrouwen hun succesverhaal. Hoe ze eruit zien en nog belangrijker: hoe zij zich voelen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR


,