slogan

Zien: Het exclusieve PINKO & Grazia event

PINKO & Grazia sloegen de handen ineen voor een exclusief event in Antwerpen ter ere van de customized PINKO Love Bag

#IPINKOLove

PINKO organiseerde in samenwerking met Grazia een exclusief event in Antwerpen ter ere van de customized Love Bag. Het event was alleen op uitnodiging, maar wij gaven jullie de kans om erbij te zijn. Na honderden enthousiaste aanmeldingen was het afgelopen donderdag zo ver. 

In de PINKO flagship store genoten de grootste it-girls en influencers van de Benelux én een aantal lucky Grazia lezeressen van de beste cocktails, swingende deuntjes en werden er de hele avond foto's bij de PINKO x Grazia photowall gemaakt.

Customized Love Bag

Natuurlijk werden er ook een hoop Pinko Love Bags gepersonaliseerd. Fashionista's kozen hun favoriete kleurcombinatie en lieten 'em customizen met hun eigen naam erop. 

Wil jij ook een one of a kind Love Bag laten customizen? Dat kan in iedere PINKO flagship store; de dichtstbijzijnde voor Dutchies is in Antwerpen. In vijf weken wordt jouw unieke tas op maat gemaakt in Italië.

Kijk mee!

Geen plekje op de gastenlijst kunnen bemachtigen voor het event? No worries, wij hebben alle foto's voor je; zo was je er toch nog een beetje bij!