slogan

Zien: De nieuwe collectie van CIRCE The Label

Het innovatieve kledingmerk CIRCE The Label lanceert alweer haar tweede collectie. Met het oog op een high-end design, zijn er vier pakken voor de moderne vrouw ontworpen en eerlijk is eerlijk: je wilt ze allemaal hebben. 

Gemaakt voor jou

Amour, Reine, Finesse en Tarte Tartan zijn de vier pakken in de nieuwe collectie, allemaal met esthetische stoffen verwerkt, wat voor een hoge kwaliteit zorgt. Heb je op dezelfde dag een belangrijke werkafspraak én een etentje met vriendinnen? Dan is deze collectie gemaakt voor jou. 

Black is back

Neem bijvoorbeeld het zwarte pak - favoriet van de redactie - dat overal en altijd gedragen kan worden. Het supercomfortabele pak, dat overigens niet kreukt, is zowel te dragen tijdens een belangrijke meeting als tijdens een avondje stappen.

Ben je veel van huis? Dan kun je de broek van het pak ook op een handwash stand in de wasmachine wassen. Ideaal wanneer je veel weg bent en eigenlijk geen tijd hebt om naar de stomerij te gaan!

Moderne vrouw 

Het fashionmerk focust zich op de dagelijkse uitdagingen waarmee de moderne vrouw wordt geconfronteerd. Zo zijn vrouwen de hoofdfocus van de brand; net als “de vrouw” is CIRCE The Label een brand gericht op multi-tasking: dressing every occasion. Overal en altijd is jouw outfit on point. En dit allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs... Wat wil je nog meer?

De Fall/Winter 17/18 Collection van CIRCE The Label is vanaf nu via www.circethelabel.com te bestellen. Je ziet een sneak peek van de collectie hieronder.