slogan

Zalando slaat handen ineen met vijf designers van MOAM collective

Zalando heeft de handen ineen geslagen met vijf aanstormende designers van het platform MOAM collective. Maak kennis met de icons in the making!

Oprichter MOAM: Martijn Nekoui

Martijn Nekoui is het brein achter MOAM. "Na drie succesvolle edities in Nederland voelt het nu heel natuurlijk om de vleugels uit te slaan en MOAM collective naar een internationaal niveau te tillen."

Rose Danford-Phillips

Rose Danford-Phillips is afgestudeerd aan de Royal College of Art in Engeland. Haar stijl is kleurrijk, eclectisch en over the top. Natuur is voor haar een inspiratie- bron. Door haar fascinatie voor fauna en flora, ontstaan er items die mismatchen door de vele borduursels en texturen. 

Roos Boshart

Roos Boshart is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Nederland. De Nederlandse ontwerpster is gefascineerd door het menselijk lichaam. Ze werpt een nieuw licht op lichaamsvormen, seksualiteit en identiteit. 

v.l.n.r. Robbie, Rose, Catherine, Maximiliano, Roos

Maximiliano Ruelas

Maximiliano Ruelas is afgestudeerd aan Polimoda in Italië. Maximiliano heeft een interessante kijk op traditie en samenleving en maakt daarom het internationale quintet compleet. Kunst en cultuur zijn essentieel in zijn ontwerpen. 

Catherine le Thérisien

Catherine le Thérisien is afgestuurd aan de L'école de la Chambre Syndicale de la Couture in Parijs. Deze ontwerpster heeft een klassieke stijl. Haar eindcollectie Lady is Gentleman vertelt het liefdesverhaal tussen kleermaken, draperen en patronen, wat resulteert de combinatie van elegantie met mannelijkere, ruwere vormen. 

Robbie van Mierlo 

Robbie van Mierlo is afgestudeerd aan de Royal Academy of Fine Arts in België. Het werk van dit Belgische modetalent staat vol van de hints naar genderneutraliteit. Robbie symboliseert met zijn collectie de reis naar zijn innerlijke zelf. Een lijn vol met symbolen en spirituele verhalen. 

Volg de icons in the making hier en bemachtig straks als eerste een designer item van het MOAM collective. 

 


,