slogan

Waarom je deze zonnebril beslist mee moet nemen op vakantie

It's one of your worst nightmares: je zonnebril kwijtraken op vakantie. In zee is het een risico om je zonnebril op te zetten, want de kans dat-ie in het water valt en je 'm niet meer terug vindt is huge. Gelukkig is er iemand zo slim geweest om een model te maken die blijft drijven in het water. En dat is precies wat je deze zomer nodig hebt.

Geweldige uitvinding

Het merk FreshForPandas heeft de uitvinding van het jaar bedacht, namelijk: een drijvende zonnebril. Zo hoef jij nooit meer kopje onder om er nog alles aan te doen om je zommeraccessoire te redden. 

Hoe ze het precies voor elkaar hebben gekregen om de zonnebril te laten drijven weten we niet. Maar desondanks zijn de brillen een enorme hit.

Lees ook: Hier scoor je Ray-Ban zonnebrillen voor een prikkie

Modieus

Het Londense merk vindt duurzaamheid erg belangrijk en laat tegelijkertijd zien dat duurzaamheid ook heel modieus kan zijn. De zonnebrillen zien er namelijk té leuk uit en zijn een absolute musthave. Inmiddels zijn er al verschillende unisex monturen gemaakt van hout en bamboe. Aan de zonnebrillen hangen wel een behoorlijk prijs, maar dan heb je wel wat. Bekijk hieronder onze favorieten. 

Bron: Beautify Beeld: BSR, FreshForPandas


,