slogan

Trend zomer 2013: Ombré hair

Alle haartrends voor zomer 2013 al genoteerd? Onze favoriet: Ombré hair. Kenmerk van deze trend is een zachte kleurovergang van donker naar blond. Zowel leuk voor alle blondines als brunettes onder ons! 

Ombré hair is hot. We zagen het op de catwalk veelvuldig voorbijkomen en ook veel celebs zijn al lange tijd fan de Ombré-haartrend. Denk aan Gisele Bundchen, Drew Barrymore, Lauren Conrad, Sarah Jessica Parker en nog veel meer.

Creëer zelf Ombré hair!
Om deze geweldig look zelf te krijgen, hoef je niet naar meer naar de kapper, want de dip-dye look, zoals de trend ook wel wordt genoemd, kun je nu ook heel easy thuis creëren. Hoe? Met Préférence Wild Ombrés van L’Oréal Paris. De bijgeleverde expert-borstel zorgt namelijk in een simpele borstelstreek voor een natuurlijk stralend kleurverloop. Hierdoor kun je zelf volop experimenteren met verschillende haartinten.

Leuk is dat je met Préférence Wild Ombrés volop kunt experimenteren en het zo extreem kunt maken als je zelf wilt. Wil je een intensieve dip-dye? Laat dan de verf 45 minuten zitten. Liever een subtiele dip-dye, ook wel sombre hair genoemd? Dan is 25 minuten voldoende. Borstel Préférence Wild Ombrés altijd in de lengtes en de punten van het haar, ter hoogte van je oren of iets lager. Niet hoger, want anders gaat het te veel lijken op uitgroei en dat is ook weer niet de bedoeling. 

How to: dip-dye look
Helemaal zin in de dip-dye look? Ga dan snel aan de slag met de Préfénce Wild Ombrés van L’Oréal Paris met onderstaande handige handleiding!

1. Kies de Ombré-kleur die voor uw basiskleur van toepassing is. Als je bruin tot donkerbruin haar hebt, kies dan voor Ombré 01. Als je blond tot donkerblond haar hebt, kies dan voor Ombré 03.
2. Breng de Ombré-toepassing altijd aan tussen oor en kin. Start bij kort haar de applicatie dichterbij de oren dan bij lang haar.
3. Verdeel het Ombré-kleurmengsel gelijkmatig over de expert borstel totdat deze volledig bedekt is. Strijk met de borstel over de lengte en de punten van het haar die je wilt verhelderen. Wil je dat het kleurverloop zo natuurlijk mogelijk oogt? Tip van Hildo, de L’Oréal haarexpert: Toupeer je haar omhoog en kam met de borstel met verf alleen de niet getoupeerde lokken voor een natuurlijker kleurverloop.
4. Laat de kleur zo’m 25 tot 45 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste intensiteit, en spoel het kleurmengsel uit.

Et voilà: Ombré hair, de ultieme fashion trend voor je haar! Mooi, makkelijk en ook nog budget friendly! 

Ready for the dip-dye look?


,