slogan

Yay! Dit Nederlandse modemerk maakt een comeback

Yes! Het Nederlandse modemerk Supertrash komt terug, en hoe. Tijdens de Modefabriek presenteerden zij trots hun nieuwe collectie. 

Faillissement

In maart vorig jaar vroeg Supertrash faillissement aan. Dit was zeer pijnlijk voor oprichtster Olcay Gulsen: "Het is mijn levenswerk", vertelde ze. Maar het bleef niet lang stil, want vanaf december 2018 was op de website van Supertrash "We'll be back" te lezen. En nu komen ze dan eindelijk terug. Op de Modefabriek presenteerden zij trots hun nieuwe collectie. 

Lees ook: Grazia voorspelt: dé fashion & beauty trends van 2019

Modern feminisme 

Supertrash anno 2019 staat voor modern feminisme en richt zich op de sterke vrouw die weet wat zij wil, haar zekerheden en onzekerheden omarmt, en trots is op wie zij écht is. Het nieuwe SuperTrash is bedoeld voor iedere vrouw die zich hiermee kan identificeren. Het is Supertrash for Real Women.

De nieuwe collectie is vanaf juni 2019 verkrijgbaar, zowel online als in Supertrash-winkels. Inspiratiebronnen voor deze collectie zijn moderne feministen als Beyoncé en Madonna. Zelfontworpen prints, waaronder krokodillenprint en tijgerprint, staan centraal 

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder wat beelden van de nieuwe collectie.

 

Bron: Supertrash


,